Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın görün bu beceriksizler saçma sapan bir forvet alıp (bunlar İskandinav ve Türkiye'dekiler de dahil) bir de orta saha ile kapatacaklar . Belki yedek biri daha olur, demeye çalıştığım seneye forvet poldi, x saçma oyuncu ve yıldız umut olacak . Ayıp , vallahi ayıp. 6. Olduğun taraftarın lanet ettiği bir takıma saçma sapan Serdar dahil 4 transfer resmen küfür etmek. Paran yok Serdar'a Nasıl var arkadaş .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Levent Nazifoğlu: "Yüksek maliyetinden dolayı Thomas Delaney'in transferinden vazgeçtik."

hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

Serdar a 4.5 + 2 milyon maas + 3 topcu veren yönetim yüksek maliyet ten konusmasin lütfen

Serdar icin tonca para var, Delaney icin yok.

Ulan Hamit senede 1 mac zor yapiyor. Onun parasini garanti oynayacak adamlara verseydiniz, örnegin Delaney.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Levent Nazifoğlu: "Kadroda düşünmediğimiz bazı oyuncular için teklifler geliyor ancak bu teklifler beklentilerimizin çok altında."

cöpler icin nasil teklif bekliyorlarmis merak ettim :x

CnGkBRvWIAEP8t4.jpg

delaney nasıl olmaz ya johansen önlibero değil kim önlibero diye kandırmış riekerinki başka oyuncu bulun please

bütün transferler son haftaya kalır anlaşıldı.

Hepsi dediğin zaten topu topu 1 tane daha :) 2 transfer yapacaklar , forvet orta saha. Ben zaten bu adamın başında olduğu sürece taraftarlığı bırakıp sadece takip etmeyi tercih ettim . Ne halt yerse Yesinler, 2 sene sonra bu gidince heyacanlı taraftarlığa tekrar döneriz artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt