Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turkce hocani gidiklasinlar bu ne lan algilarken beynim yandi. :D
S erbest vuruş olsun,geç topun başına

E ğilir önünde 7 cihan,kaleci döner şaşkına

L akin öyle özlettin,öyle hasret kaldıkki sağ ayağınla verdiğin falsona

Ç üş dedik sen dururken başkasının vurduğu toplara

U ğramasın sensizlik 1 maç bile bi daha!

K aptansız gemi yürümez!dayanamayız yokluğuna...

İ liklerine kadar korku işler rakibin ..her frikik olduğunda!

N ice panter kaleciler çaresiz kalır karşında

A slan işte şimdi yeniden çıktı meydana!

N asıl koyacak görün rumen cluja !

şunu yazmış adamım ama oluyo bazen öyle abi

Şaka maka olcan ve umut giderse bir nevi Mutlu oluruz bu sene

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim en büyük hatamiz Eto´yu almamiz... Süperligin en iyi oyuncusu bana göre, hemde büyük fark ile 35 yasina ragmen. En son Drogba top ile bu kadar etkiliydi... Inanilmaz bir adam. Bitti zannetmistim, ama adam lige iki gömlek fazla.

Balon filan değil.Bence iyi oyuncu.Bizle karşılaştıracaz tabi rakibiz çünkü.3 büyükler arasında en kötü sağ bek bizde.
Ya arkadaş tamam bende sabriyi sevmiyorum ama gg ile Sabri'nin istatistiklerine bir baksanıza kim daha verimli olmuş geçen sene gözünüzü karartıp sallamayın lütfen

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortasahaya sağlam en az bir hatta iki oyuncu alınmazsa bu senede yaşş.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadaş tamam bende sabriyi sevmiyorum ama gg ile Sabri'nin istatistiklerine bir baksanıza kim daha verimli olmuş geçen sene gözünüzü karartıp sallamayın lütfen

Ne alakası var ya.Bi geçen seneye ne bakıyorsun.Bizde gg yi alves yapmadık heralde.Sen şimdi gg le sabrinin kalitesini bir mi tutuyorsun yani.Adama gülerler.

Ne alakası var ya.Bi geçen seneye ne bakıyorsun.Bizde gg yi alves yapmadık heralde.Sen şimdi gg le sabrinin kalitesini bir mi tutuyorsun yani.Adama gülerler.
Bir geçen seneye bakıyorsam evet kaliteleri aynı ikiside rezil,ne yani 10 sene öncesine göre mi değerlendirelim? O zaman neden Selçuk'u dört sene önceki performansına göre değerlendirmeyip,son 2 senedeki leş halini değerlendiriyoruz?

Edit:genç olsalar bir yere kadar haklı olabilirdin ama artık ikisi de son dönemlerindeler

Son düzenleme:
Bizim en büyük hatamiz Eto´yu almamiz... Süperligin en iyi oyuncusu bana göre, hemde büyük fark ile 35 yasina ragmen. En son Drogba top ile bu kadar etkiliydi... Inanilmaz bir adam. Bitti zannetmistim, ama adam lige iki gömlek fazla.

Lig çok berbat olunca böyle oluyor.

Bir donem Ballack , yine o doneme yakin zamanlarda Veron gundemimize girmis adamlardi cunku son donemlerine girmislerdi , olimpiakos cambiasso ile sozlesme uzatmis , keza pirlo ornegi var , neden olgun da olsa kendini defalarca kanitlamis yetenegi belli adamlari 2-3 verip bunyeye katmiyoruz , bunlar olgunluklari ve becerikli oluslariyla fark yaratirlar , illa her transferin genc ve super tempolu olmasina gerek yok ki

mesela tam karsilamasa da rodallega da bu orneklerden , onemli bir tecrubesi var ve alt yapisi saglam bir oyuncu , cok buyuk rakamlara da oynayacak degil zaten

Bir donem Ballack , yine o doneme yakin zamanlarda Veron gundemimize girmis adamlardi cunku son donemlerine girmislerdi , olimpiakos cambiasso ile sozlesme uzatmis , keza pirlo ornegi var , neden olgun da olsa kendini defalarca kanitlamis yetenegi belli adamlari 2-3 verip bunyeye katmiyoruz , bunlar olgunluklari ve becerikli oluslariyla fark yaratirlar , illa her transferin genc ve super tempolu olmasina gerek yok ki

mesela tam karsilamasa da rodallega da bu orneklerden , onemli bir tecrubesi var ve alt yapisi saglam bir oyuncu , cok buyuk rakamlara da oynayacak degil zaten

ballack cambiasso pirlo

veee

rodallega

dursun bile boyle mesrulastirmaya calismaz :005:

Hemen bir satasma icine karsilikli girmemize gerek yok, isimler uzerinden bir tartisma yaratmak icin yazmadim , kastettigim , cok genc ama kapali kutu adam almaktansa , ideal yasta ama cok para olanlardansa , bu tip kendini kanitlamis ama negatif tarafta da yasi ilerlemis kisilere donebiliriz , yine ayni ornekler degil ama drogba , hakan sukur ve necati gibi isimler ileri yaslarinda bize cok faydali oldular

burada yazilan isimleri , daha ideal beklentileri anliyorum ama biz bakambu yu da begenmedik niasse yi de , o cita artik ibrahimovic ya da drogba ayarinda olmayacak , bunu bilin yani , yok o donemler artik bitti

fukarayiz transfer yapamicaz dedigimde olumsuz olma diye kiziyodu bazi renktaslar.yavas yavas gercekleri gormeye baslamislar onlarda.transferi kapattik muhtemelen.

Hemen bir satasma icine karsilikli girmemize gerek yok, isimler uzerinden bir tartisma yaratmak icin yazmadim , kastettigim , cok genc ama kapali kutu adam almaktansa , ideal yasta ama cok para olanlardansa , bu tip kendini kanitlamis ama negatif tarafta da yasi ilerlemis kisilere donebiliriz , yine ayni ornekler degil ama drogba , hakan sukur ve necati gibi isimler ileri yaslarinda bize cok faydali oldular

burada yazilan isimleri , daha ideal beklentileri anliyorum ama biz bakambu yu da begenmedik niasse yi de , o cita artik ibrahimovic ya da drogba ayarinda olmayacak , bunu bilin yani , yok o donemler artik bitti

diyorsun ki anadolu takimlarinda kendini kanitlamis adamlarla kadro kuralim, sneijder'i gonderelim ve onun ayarinda adamlardan uzak duralim.

ben de diyorum ki bu soyledigini yaparak kalici bir basari yakalamak imkansiz, anadolu takimlarinda kendini ispatlamis isimlerin buyuk takimlarda ne kadar buyuk zorluklar yasadigini biliyoruz bize lazim olan sey verdigimiz paranin karsiligini net olarak alabilecegimiz isimler. bunun yaninda gerekirse alt yapidan adamlar cikarirsin, cevresini kapali kutularla doldurursun ama yine de soyledigin takimdan cok daha buyuk bir takim olgusuna kavusursun.

pl'den elmander gibi bi adam alalim hem maliyeti orta duzeyde hem de katkisi oldukca fazla olur bu adamlarin dersin ona da katilirim, ama akhisar disinda bir yerde kendini gosterememis adami getirip 1. santrafor olarak kullanmaya calismak cok buyuk olasilikla kotu sonuclanir.

bir de;

buraya gelip ben galatasaray uyesiyim havasinda dolasip su berbat yonetimin hamlelerini mesrulastirmaya calisman hic samimi degil. biz galatasaray taraftari olarak elbette ki takimin en iyi duzeyde oyuncularla dolmasini isteriz ama maddi durumun da farkindayiz. ona gore isimlerin gelmesine de hic bir itirazimiz yok. rodallega da alinabilir bu sartlarda ucreti dusuk oldugu surece gayet makul bir transfer olabilir. ama senin burada galatasaray'in kotu gunlerinde berbat bir yonetimle idare etmeye calisirken surekli olarak bu yonetimin adimlarini onaylaman bir galatasaray taraftari olarak degil birilerinin masasi olarak hareket ettiginin gostergesi.

iyi temennilerden ve alternatif gercekci teorilerden cok yonetimin yaptiklarini gercekci olmayan sekillerde mesrulastirmaya calisiyorsun.

acinasi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt