Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir donem Ballack , yine o doneme yakin zamanlarda Veron gundemimize girmis adamlardi cunku son donemlerine girmislerdi , olimpiakos cambiasso ile sozlesme uzatmis , keza pirlo ornegi var , neden olgun da olsa kendini defalarca kanitlamis yetenegi belli adamlari 2-3 verip bunyeye katmiyoruz , bunlar olgunluklari ve becerikli oluslariyla fark yaratirlar , illa her transferin genc ve super tempolu olmasina gerek yok ki

mesela tam karsilamasa da rodallega da bu orneklerden , onemli bir tecrubesi var ve alt yapisi saglam bir oyuncu , cok buyuk rakamlara da oynayacak degil zaten
Adamlar emekli olmuş yatmaya geliyorlar yaşlı istiyorsun

Beyin okumaya calisma kismindaki yaziya katilabilirim , once onunla ilgili karsi argumanimi yazayim , oynadigi takimlar gozde klupler olmasa da 6 sene premier lig gormus ustune 2-3 senedir de ligimizi etut etmis bir adamin faydali olacagini dusunuyorum , belki de olamaz .. Gelirse bakar degerlendiririz

asil takildigim sey , ben hic bir mesajimda mevcut ya da eski yonetimleri savunmadim ki , bilakis hepsine maddi meselelerde en cok vuranlardanimdir

beni yonetim destekcisi gibi gosteren sey seyirciyle ters dusen ve yuzde 90 i maddi meselelerden sebep konulardir

GS taraftari olarak biz vizyon vs derken kendimizi cok dev gormeye basladik , fenerin 2006 donemi ukalalik sendromuna benzedik , niasse de kim bakambu mu haha deyip gelecekse drogbadan sonra ibra tatmin eder filan noktasina geldik

bizim boyle bir durumumuz yok ki , sanal sekilde sisirilmis bir algimiz beklentimiz olustu . Bu bizi once avrupadan etti simdi de bunun devami transfer yasaklari ile katlanarak gelecek

bu pozisyonda iken s aziz gibi sabri yenilemesi gibi hatalari yapmamak gerekli ve uzerine de rodallegaymis necatiymis gibilerle de yetinmeyi kabullenmek gerekli

cumlenin yuklemine dikkat cekiyorum , istemek degil kabullenmek .. Ffp kiskacindayiz , butce tutturmamiz gerekiyor , bu konu yonetimlerden bagimsiz bir mevzu malesef

Kanatlar yeterli bruma gitmemesi şartıyla, Poldi, Bruma Sinan Emrah Yasin.....
Defans da güzel.. Linnes Sabri, şeyşu Balta Semih Serdar, Carol +
Göbek şart.. Selçuk Hamit S10 var başka kimse yok.. En az iki oyuncu şart
Forvet, Umut var başka kimse yok
Kaleci zaten yerinde

Bony+Delenay+bir göbek transferi daha....

Şu Bony kiralansa hem bir heyecan olur hemde bizde umutlarınız belkide biraz olsun..

çok zor kopneahın orta sahası ve forveti üzerine takım kurarsan bu sende geçmiş olsun deriz...

diyorsun ki anadolu takimlarinda kendini kanitlamis adamlarla kadro kuralim, sneijder'i gonderelim ve onun ayarinda adamlardan uzak duralim.

ben de diyorum ki bu soyledigini yaparak kalici bir basari yakalamak imkansiz, anadolu takimlarinda kendini ispatlamis isimlerin buyuk takimlarda ne kadar buyuk zorluklar yasadigini biliyoruz bize lazim olan sey verdigimiz paranin karsiligini net olarak alabilecegimiz isimler. bunun yaninda gerekirse alt yapidan adamlar cikarirsin, cevresini kapali kutularla doldurursun ama yine de soyledigin takimdan cok daha buyuk bir takim olgusuna kavusursun.

pl'den elmander gibi bi adam alalim hem maliyeti orta duzeyde hem de katkisi oldukca fazla olur bu adamlarin dersin ona da katilirim, ama akhisar disinda bir yerde kendini gosterememis adami getirip 1. santrafor olarak kullanmaya calismak cok buyuk olasilikla kotu sonuclanir.

bir de;

buraya gelip ben galatasaray uyesiyim havasinda dolasip su berbat yonetimin hamlelerini mesrulastirmaya calisman hic samimi degil. biz galatasaray taraftari olarak elbette ki takimin en iyi duzeyde oyuncularla dolmasini isteriz ama maddi durumun da farkindayiz. ona gore isimlerin gelmesine de hic bir itirazimiz yok. rodallega da alinabilir bu sartlarda ucreti dusuk oldugu surece gayet makul bir transfer olabilir. ama senin burada galatasaray'in kotu gunlerinde berbat bir yonetimle idare etmeye calisirken surekli olarak bu yonetimin adimlarini onaylaman bir galatasaray taraftari olarak degil birilerinin masasi olarak hareket ettiginin gostergesi.

iyi temennilerden ve alternatif gercekci teorilerden cok yonetimin yaptiklarini gercekci olmayan sekillerde mesrulastirmaya calisiyorsun.

acinasi..

elmander ile rodalleganın ne farkı var demir bey (tarz olarak değil epldeki etkileri bakımından)

şaka mı yapıyorsun rodallega için akhisar dışında etkili olamamış diyorken örnek oyuncu olarak elmanderi gösterip

premier ligde sezon başına 20den fazla maça çıkıp 5 gole yakın ortalaması olan bir adam işte aynı elmander gibi

Son düzenleme:
Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Ramil Sheidaev'in Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile yapılan transfer
görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

Trabzon KAP

Profesyonel futbolcu Ramil Sheidaev ile 2019-20 futbol sezonu sonuna kadar (4 yıllık) anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre oyuncuya;

2016-17 futbol sezonu için 430.000.-EUR garanti ücret
2017-18 futbol sezonu için 350.000.-EUR garanti ücret
2018-19 futbol sezonu için 400.000.-EUR garanti ücret
2019-20 futbol sezonu için 450.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla

bu transfer dönemi Hürriyet (Ali Naci Kücük) ve Milliyet (Nevzat Dindar) yönetime yakin olduklarindan daha güvenilir haberler yapiyorlar gibi geldi bana

ceza konusu, Johansen le vaz gecmemiz vs, ilk onlar haber yaptilar galiba

Umarım Delaney haberi doğrudur hiç olmazsa bir tane daha adam akıllı orta sahamız olur

Aslında güvenirsek hocaya Dursuna ragmen güzel geçebilir , dzemaili ve alex gitti diyelim . Ama BRUMA SİNAN LİNNES CAROLE EMRAH güzel sezon gecirirse gençlerden ENDOĞAN ,BİRHAN, GÖKAY , BERKİSMAİL den yıldız yaratabılırse gayet güzel olur . Bir yabancı forvet ve JOSUE geldi diye bakarsak birde yerli EREN alırsak gecen seneye göre iyi geçicek inşallah . Bakarsanız HAMİT YASİN UMUT SABRİ OLCAN da biraz daha olsa bir katkı görürsek bir gelişme olur biraz sabır parasız cezalı sezonda bu kadro iş yapar
Fener osururken ,bjk sıçar ,trabzon takla atarsa vs....

Türkiyenin gruptan çıkma meselesine döndü senin hikayen.

Denenmiş ve beceriksizlikleri kanıtlanmış , sinsilikleri yüzüne vurmuş isimlerden(olcan,hamit,yasin,umut) nasıl medet umuyorsunuz hayret ediyorum.

ÖnümüZdeki 10 sene Altyapımız dışında piyasadaki yerlilerden bize hayır gelmez

HELAK OL DURSUN.

Medet ummak zorunda kaliyor , onlari izleyecegiz yine buna mecbur birakiliyoruz , ne yapsin o uye de gercekci davranip kadroyu ona gore yazmis

adama kizmanin manasi yok ki . Verilen yemek bu , yiyecekseniz bunu yiyeceksiniz denen bir durumdayiz

Daha dün Nazifoglu Delaney den yüksek maliyet icin vazgectik demisti, AMK 2.5 milyona anlastik demis, fazla inandirici gelmedi

Beyin okumaya calisma kismindaki yaziya katilabilirim , once onunla ilgili karsi argumanimi yazayim , oynadigi takimlar gozde klupler olmasa da 6 sene premier lig gormus ustune 2-3 senedir de ligimizi etut etmis bir adamin faydali olacagini dusunuyorum , belki de olamaz .. Gelirse bakar degerlendiririz

asil takildigim sey , ben hic bir mesajimda mevcut ya da eski yonetimleri savunmadim ki , bilakis hepsine maddi meselelerde en cok vuranlardanimdir

beni yonetim destekcisi gibi gosteren sey seyirciyle ters dusen ve yuzde 90 i maddi meselelerden sebep konulardir

GS taraftari olarak biz vizyon vs derken kendimizi cok dev gormeye basladik , fenerin 2006 donemi ukalalik sendromuna benzedik , niasse de kim bakambu mu haha deyip gelecekse drogbadan sonra ibra tatmin eder filan noktasina geldik

bizim boyle bir durumumuz yok ki , sanal sekilde sisirilmis bir algimiz beklentimiz olustu . Bu bizi once avrupadan etti simdi de bunun devami transfer yasaklari ile katlanarak gelecek

bu pozisyonda iken s aziz gibi sabri yenilemesi gibi hatalari yapmamak gerekli ve uzerine de rodallegaymis necatiymis gibilerle de yetinmeyi kabullenmek gerekli

cumlenin yuklemine dikkat cekiyorum , istemek degil kabullenmek .. Ffp kiskacindayiz , butce tutturmamiz gerekiyor , bu konu yonetimlerden bagimsiz bir mevzu malesef

mevcut yonetimin transfer hamlelerine bir butun olarak bakarsan degerlendirmeyi yaparken yonetimin oyununa gelmemis olursun.

maddi olarak iyilesme saglanabilmesi ama bunun kadro kalitesine yansimasinin minimum duzeyde tutulmasini amac olarak belirleyebilirz.

peki dursun ozbek yonetimi bu amac icin ne yapti? senin de elestirdigin gibi serdar, sabri ve hamit gibi hatali adimlara imza atti ve burdan kulubu buyuk bir maddi kayba ugratti. bu maddi kaybi dengelemek icin ise bizden, daha iyisini alabilecekken rodallega ile yetinmemizi bekliyor ve sneijder'i gondermek istiyor ve sen bunlara tepki gostermiyorsun.

bu tepkisizlik hali diger elestirilerini anlamsiz kiliyor sn. bilgin. dogru senin icin bir sablonsa ozbek yonetimi o sablonu belli oranlarda saglayarak seni tatmin ediyor. gercek bir tepki gostermek istiyorsan alternatifler uzerinden yonetime yuklenmelisin. bonservisi elinde daha kaliteli liglerden getirebilecegimiz isimler yerine akhisar'in forvetini almaya bu kadar cabuk ikna olmamalisin cunku sen taraftarsin, dursun ozbek yonetiminde sozde elestiri vererek gorevini yerine getirdigini dusunen bir yonetici degil.

burada kulubu bu kadar zor duruma dusurenin taraftarin beklentileri olarak tespit etmen ise bana yine klasik bir ozbek konusmasi gibi geldi.

taraftar hep iyi transfer bekler bu gayet dogal, yonetimin gorevi ise yanlis adim atmamaktir. yonetim yanlislarini taraftarin gormek istedigi takimi iyice kotulestirerek kapatmaya calisiyor.

ikna olma, karsi cik.

dsc_02043.jpg
sneijder-podolski-sinan bu rakamlara ulaşır da arkayı kim toplayacak?
Kız selçuk ve sakat hamit yerine 1 siyahi 1 de kuzey avrupalı iş ahlakı yüksek, cift yönlü vasat üzeri oynayan iki oyuncu al o istatistikler 2 ye bile katlanır.

Top tutabilen bi forvetin arkasında poldi,l ve bruma'nin performansı baya artar.

Ayrıca arkası ve yanında poldi,sinan bruma olan bir Sniejder eski günleri döner.

HELAK OL DURSUN.

Bilal Kısa'nın sozleşmesinde enteresan madde - AMK Spor
Bilal Kısa'nın Bursaspor'a transferinde ilginç detaytlar ortaya çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, Bursaspor'da 25 maç oynaması durumunda deneyimli oyuncunun hesabına 100 bin Euro yatıracak.
Bursaspor’un Serdar Aziz’in transferine karşılık Galatasaray’dan kadrosuna kattığı isimlerden Bilal Kısa’nın sözleşmesinde ilginç bir madde ortaya çıktı. Deneyimli oyuncu, yeşil-beyazlı takımda yeni sezonda 25 maç oynarsa 100 bin Euro daha alacak. Ancak bu parayı Galatasaray Kulübü ödeyecek.
Yeşil-beyazlı kulübün milli oyuncusu Serdar Aziz, 4.5 milyon Euro ve 3 futbolcu karşılığında Galatasaray’a transfer olmuştu. Bursaspor’un takasta aldığı oyunculardan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Bilal Kısa ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, deneyimli oyuncu yıllık 750 bin Euro alacak.
“25 maç oynarsa Galatasaray’dan 100 bin Euro daha alacak”
Serdar Aziz transferi için iki kulüp arasında uzun pazarlıklar yapılırken, Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal’ın yanı sıra Bursaspor’un kadrosuna kattığı Bilal Kısa’nın sözleşmesindeki ilginç bir madde dikkat çekti. Deneyimli oyuncu, yeşil-beyazlı takımda gelecek sezon 25 maçta forma giyerse 100 bin Euro daha alacak. Ancak bu parayı yeşil-beyazlı kulübün aksine eski kulübü Galatasaray ödeyecek. Bursaspor Başkanı Ali Ay da Bilal Kısa’nın sözleşmesindeki bu maddeyi doğruladı.

Bilal top oynucak bizim cebimizden para çıkcak bu nasıl anlaşma ve süpanallah

elmander ile rodalleganın ne farkı var demir bey (tarz olarak değil epldeki etkileri bakımından)

şaka mı yapıyorsun rodallega için akhisar dışında etkili olamamış diyorken örnek oyuncu olarak elmanderi gösterip

premier ligde sezon başına 20den fazla maça çıkıp 5 gole yakın ortalaması olan bir adam işte aynı elmander gibi

ikisinin de maclarini izledim ayni seviyede oyuncular olduklarini dusunmuyorum egemen bey :k19:

istatistiki olarak cok benzer bir gecmisi var ama elmander geldiginde beni heyecanlandirmisti. eski maclarini izlemis biri olarak rodallega icin ayni seyi soyleyemeyecegim ki elmander geldiginde de benzer bir durumdaydik. gelirse sahada izleyerek anlariz farklarini.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink, İsviçre kampına hızlı başladı. Senelerdir kamplarda güne saat 09:30'daki sabah kahvaltısı ile başlayan Sarı-Kırmızılı futbolcular, dün sabah 07.00'de uyandırılınca neye uğradıklarını şaşırdı.
Riekerink'in talimatıyla güne, 07:30'daki kros çalışmasıyla başlayan futbolcular, yarım saati geçen bu koşunun ardından kahvaltı yapıp, yine sabah 10:30'da da ikinci çalışmayı gerçekleştirdi.
Akşam yapılan antrenmanla birlikte günü 3 çalışmayla bitiren Galatasaray'da ilk günden Hollandalı hoca ağırlığını koymaya başladı.

hürriyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt