Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza'dan sonra Bursa'da olanlar:

Gidenler(Gidecekler): Advincula, Josue, Hosagai, Dzudzsak, Necid, De Sutter, Stoch, Serdar Aziz, Cuenca

Gelenler: Deniz, Jem, Batalla, Furkan, Bilal, Merter, Yaya, Sinan, Serdar Kurtuluş, İsmail Konuk, Del Valle

hayallerden vazgeç ula can

SIEbutton.jpg

• Thomas Delaney: ''Kopenhag'a iki kulübün benim için teklif yaptığını biliyorum. Şu an sadece bekliyorum.''

Şükrü ERDEN Benim Vincent transfer olmuş la Tottenham'a 20 Milyon'a. Demiştim büyük transfer yapar diye bu yaz.

Bakalım tutunabilecek mi orada.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
@serkansaydam
Galatasaray'ın gündeminde Urguaylı Gaston Rogriguez var. 24 yaşındaki oyuncu Suarez'e benzeyen futbol stili ile dikkat çekiyor.

Ramirez değil santrafor bu

West Ham Higuain için 70 m € teklif etmiş.

@Şükrü ERDEN Benim Vincent transfer olmuş la Tottenham'a 20 Milyon'a. Demiştim büyük transfer yapar diye bu yaz.

Bakalım tutunabilecek mi orada.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Evet okudum.

Bu yaşta yurtdışına gitmesi iyi olmadı bence, 2-3 yıl Eredivisie de kalsaydı onun için daha iyi olurdu.

Evet okudum.

Bu yaşta yurtdışına gitmesi iyi olmadı bence, 2-3 yıl Eredivisie de kalsaydı onun için daha iyi olurdu.

Umarim Luuk de Jong gibi olmaz. O da 22 yasinda yurt disina cikmisti, tabi onun sanssizligi Gladbach daki sisteme uymamasi. Gladbach forvetsiz oynuyor. Pek tutunamadi aslinda fena topcu olmamasina ragmen. Vincent ne yapacak bakalim, önünde Kane var ne de olsa.

• Alex Telles'i Porto'ya gönderen Galatasaray, Porto'dan Josue ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. Josue'nin bu hafta içerisinde sarı-kırmızılı takımın İsviçre kampına katılması bekleniyor.

Hamza'dan sonra Bursa'da olanlar:

Gidenler(Gidecekler): Advincula, Josue, Hosagai, Dzudzsak, Necid, De Sutter, Stoch, Serdar Aziz, Cuenca

Gelenler: Deniz, Jem, Batalla, Furkan, Bilal, Merter, Yaya, Sinan, Serdar Kurtuluş, İsmail Konuk, Del Valle
Hamza hocanın yerli sevdası :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Montevideo'dan Muslera cikti.

Gelsin hemen gelsin.

Hamza net bir sekilde irkci iste. Su degisime bak be.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Insanlarin ya da kurumlarin kendi ulkesinin veya baska sartlarin gerektirdigi hatta zorladigi sekilde davranmasi bir hedef kucultme degildir

2 gun once pariste suya 3-4 euro verdigimi hatirlarken bugun odessa da 113 livni ye et patates yemegi siparis ettim , bu da yaklasik 4 euro ediyor

futbolcu piyasasinda bazi ulkeler ya da klupler rakam yukselttiginde bu trene binmek bir yana , o piyasayi yukselten ulkelerden biri olduk ciktik , bonserviste de senelik ucrette de

buna karsi cikinca da vasat sevici yabanci dusmani oluyoruz

bu sacmaliklari yapanlar da bizim yonetimlerimiz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt