Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma kalacak bence.

Bu sene biraz parlatıp seneye 10-12 Milyon Euro seviyesine elden çıkarırız kendisini.

Galatasaray'da Cenk Ergün, Wilfried Bony için Manchester City ile görüştü. Galatasaray oyuncuyu kiralamak istiyor. (NTVSPOR)

Fenerin luis nani yi satip 8 arti senelik ucretten kurtulmasina biraz uzulmustum fakat hem portekiz sampiyon olup hem de surekli ilk 11 oynadigi icin muhtemelen cok daha iyi paraya satabilirlerdi cikis maddesi olmasa ya da astronomik paraya uzak doguya

ayni performansi hollanda yapsa ulkedeki durumuna bakilmaksizin sneijder ve persie de de hemen cikis ucretleri odenirdi

Bruma kalacak bence.

Bu sene biraz parlatıp seneye 10-12 Milyon Euro seviyesine elden çıkarırız kendisini.

Sozlesme uzatmadan kimse kontrat bitimine 1 sezon , gorusme hakkina 6 aydan kisa kalmisken klubune 12 milyon euro odemez

o 12 nin 2 sini fazladan adama vermeyi taahhut etseler zaten ayagini bile sokmaz topa

5 senelik kontrat yaptigin adami satabilecegin son sene 2 sezonluk kontrati kaldigi andir ya da oynatip faydalanabilirsin

Sozlesme uzatmadan kimse kontrat bitimine 1 sezon , gorusme hakkina 6 aydan kisa kalmisken klubune 12 milyon euro odemez

o 12 nin 2 sini fazladan adama vermeyi taahhut etseler zaten ayagini bile sokmaz topa

5 senelik kontrat yaptigin adami satabilecegin son sene 2 sezonluk kontrati kaldigi andir ya da oynatip faydalanabilirsin

Uzatıp satarlar daha önce defalarca örneği var bu durumun.

Galatasaray'da Cenk Ergün, Wilfried Bony için Manchester City ile görüştü. Galatasaray oyuncuyu kiralamak istiyor. (NTVSPOR)
Ben hemen detaylarını yazayım.

Galatasaray 500 bin euro kiralama bedeli ve oyuncunun %50 maaşı teklif ederken ;

Man city 3m euro kiralama bedeli ve oyuncunun %80 maaşı + 15m euro zorunlu opsiyon talep ediyordur..

2 güne kalmaz man city çok para istedi der geri dönerler..

opsiyonu 8-9 milyon avro olsun bonynin,şampiyon olursak alırız belki

Bugün bazı yayın organlarında yer alan "Bilal Kısa, Bursaspor'da 25 maç oynarsa Galatasaray'dan 100 bin Euro alacak" içerikli haber maksatlı, manipülatif, yalan ve hayal ürünüdür. Galatasaray taraftarlarının, gazetecilikle bağdaşmayan, masabaşında uydurulmuş bu tarz haberlere kesinlikle itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü

Bruma sozlesme uzatacaksa bugun istemek gerekir , bu is borsa gibi , iyi oynar ve goze girerse sozlesme uzatacagin rakam artacagi gibi kafasini karistiracak klupler de imzasina engel teskil edebilirler

tabi ki bu aynen dolarin cikip inecegini bilmeden yatirim yapmak gibi ama caren de yok

hamit alinirken kimse 4 senelik sozlesmeye de verilen paraya da laf etmiyordu

Uruguaylı bebe bana efsane raulu hatırlattı. Tilki gibi kurnaz. Gollerinin önemli bölümünü kurnazlığı sayesinde atmış.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uruguaylı kardeşin haberini kim yaptı bir de tam adını alabilir miyim

2 ay evvel ingilterdeyken jamie vardy ile ilgili bir ingiliz taraftarla konusmustum , adamlarin isimlere gecmise hic bir takintisi yoktu , tek kistaslari mucadele .. Tabi bu ben dahil kabul edemeyecegimiz bir sey , kimse sumocu ya da maraton kosucusu istemiyor futbolcu istiyor

ama suna eminim bizim sabriler umutlar bir orta sira premier lig takiminda olsa alkisa bogarlar

dogru olan onlarin yaptigi olacagina gore biz yanlis dusunuyoruz demektir ama bu oyuncular hakkinda ben de sizle hemfikirim

avrupali seyirci artik olaya tamamen urun olarak bakiyor ,iki takim da istedigini aliyorken bile biletini gosterip "ben bu maca su kadar para odedim" dercesine hareketler yapan taraftarlar vardi

Basketbol da transfer sov yapiyor Dursun baskan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt