Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa ile pazarlık yapılıyor ve muhtemelen yine kaziklanacaz.
Koray ile tarik kiralık umut ile donk bonservisiyle gidebilirler.

bize 161.5
fenere 100
azize 8 ay + 140 bin
ceza kesmişler kupa maçından dolayı

City forumda Bony hk. tek haber Fotomaçtan geliyor.

Adamlar Fotomaçi kaynak olarak kullaniyorlar.

Ingiliz medya henüz bisey yazmadi

Rodriguez + Derdiyoka veya Cornelius veya Rodallegaya da razıyım.

Bonyi yazmama gerek yok (maliyeti hesaplıysa) istememek için aptal olmak lazım

City Watch@City_Watch
City and Besiktas had a final meeting for Aleks Kolarov yesterday and shook hands on a £3m deal. Announcement expected in 1-2 days. [Akşam]

Ananı eşekler dursun.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Serdar Aziz’in Galatasaray’a transferlerinin detaylarını anlattı. Başkan Ay, “Biz ilk olarak 5.5 milyon Euro istedik, daha sonra 5’e düştük ve Sercan ile Furkan’ı istedik. Onlar 4.5 milyon Euro verdiler. Ben zaten bu rakama razıydım ama ‘Bilal’i de istiyoruz’ dedim. O arada Bilal’i de almış olduk” dedi.

bony-rodelegga-delaney 3lüsü alınır tarık, olcan, umut, donk çöpleri giderse iyi bir transfer dönemi olur. Telles yerine de sol beke yedek bir adam almak gerek.

Ananı eşekler dursun.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Serdar Aziz’in Galatasaray’a transferlerinin detaylarını anlattı. Başkan Ay, “Biz ilk olarak 5.5 milyon Euro istedik, daha sonra 5’e düştük ve Sercan ile Furkan’ı istedik. Onlar 4.5 milyon Euro verdiler. Ben zaten bu rakama razıydım ama ‘Bilal’i de istiyoruz’ dedim. O arada Bilal’i de almış olduk” dedi.
Fiko 3 milyon avro verdi biz gittik 4.5 milyon + 3 tane oyuncu verdik. Serdar Aziz transferi birçok anlamda pis bir transfer oldu.

@porto

CnKl6h4WgAAGRWI.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt