Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole: "3 antrenman yaptığımız bir günde başka şeyler yapmaya zaman kalmıyor. Zaten sezon başı idmanlarının da amacı bu."

Riekeriiiiiiiink

c4b9aed285cc4a4698d262f8632c1668.jpeg

Yani diyosun ki olay delaney ve serdarda??!!! sadece bu ikisi ile şampiyonluğun en büyük adayı olmak da güzelmiş.

delaney-iyi bir ön libero
eren-cornelius iyi forvet rotasyonu
bruma-dzemaili-josue iyi yedekler
serdar da iyi stoper pahaluya geldi diye kötüleyim mi

Telles'in menajeri açıklama yapmış diyorlar.Sadece 6.5 milyon euro ödenecek Josue veya sonraki satıştan pay falan yok demiş.O 6.5 ta kesin 3-5 yil taksitle ödenir.

Abv Dursun !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aylardır foruma giremiyordum yoğunluktan dolayı son transfer haberlerinden sonra bi gözatayım dedim.
Açıkçası msj yazmamın sebebi olmayacağını bile bile Wilfried Bony ve Luiz Adriano heyecanı.%2-3 ihtimali bile zor veriyorum Bony transferine çok heyecanlansamda ,
Çünkü;
1-Mali durumumuz çok berbat
2-Şamp. Liginde oynamıyoruz
3-Bony 'nin gidiyorum dediği anda Premier Lig ve La Liga 'da orta seviyede takımlardan en az 7-8 tane talibi çıkacaktır.
4-Geçen sene 32 milyona transfer edilen bir oyuncu neden Şamp. Liginde bile olmayan Galatasaray 'a kiralansın?
5-Dursun Özbek 'in çapsızlığı

Luiz Adriano 'nun ihtimali Bony 'e göre yüksek ama en fazla onun da gelme ihtimali %11-12 civarı.
Bony veya Luiz Adriano + Delaney veya ayarı bir ön libero + Gaston Rodrigez veya Eren ayarında bir yedek forvet ile ligin en güçlü takımı olacağımız gerçeğini de kimse değiştiremez ama bu yönetim bunu beceremez.
Tek umudum Telles'ten gelen parayla Bony olmasa bile iyi bir FORVET alınması.

Bony gelmiyomu dursun yine bizi kandırıyo gibi heyecanlanmıyorum bile ne bony ne luiz adriano .. geçen sene de bu tip haberler çıktı ama sonunda 3000 kombine ile bu sene düşük rekor kırıcaz tarihin en rezil başkanı hayal kırıklığı olarak okutulur ders olarak.

City Kolarov icin 8 milyon istiyormus, Besiktas bekleme karari almis

Anasını satıyım şu Tarık 'a ödenen parayla Bony 'nin 1 senelik ücreti karşılanırdı beee Adamın antreman sahasındaki huni kadar faydası olmadı Es es sıvadı bize.

Transferin son gunlerinde Sneijder'i satacak bu dursun.O zaman misyonunu tamamlar bu yağlı gevrek

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Rodoplus: Gs da son Dallas...
Yönetimin transferde ilk önceliğiRodallega olarak belirledi..

Bizim bu hale düşmemizin en büyük sebebi TFF 'dir.
Mancini döneminde yabancı kontenjanı saçmalığı olmasaydı Ünal Başkan paraları sıvamayacaktı Mancini de üstüne Hajro vs. b.ku yedik bu hale düştük.Prandelli dönemindede Tarık vs mallamalarla , yerlilere yapılan zamlarla takım Avrupa 'ya gidemeyecek konuma geldi.

ula ne bonysi

delimisiniz abi

goreceginiz maksimum transf rodagelamidir nedir
o

Bir geçen seneye bakıyorsam evet kaliteleri aynı ikiside rezil,ne yani 10 sene öncesine göre mi değerlendirelim? O zaman neden Selçuk'u dört sene önceki performansına göre değerlendirmeyip,son 2 senedeki leş halini değerlendiriyoruz?

Edit:genç olsalar bir yere kadar haklı olabilirdin ama artık ikisi de son dönemlerindeler

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene neden düşüşte olduğu başka sebebler olduğu belli oldu.Herif bjk la anlaşmış Ocakta.Orada demek istediğm adamın belli bir kalitesi var.Ayrıca bizim Kazma sabri geçen sene napmışki bu kadar övüyorsun.15 yıldır milletin bütün sinir sistemini bozdu.Şuan GG yi verseler hadi sabriyle başabaş takas yapalım deseler havada uçarak kabul edersin oda ayrı konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt