Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene neden düşüşte olduğu başka sebebler olduğu belli oldu.Herif bjk la anlaşmış Ocakta.Orada demek istediğm adamın belli bir kalitesi var.Ayrıca bizim Kazma sabri geçen sene napmışki bu kadar övüyorsun.15 yıldır milletin bütün sinir sistemini bozdu.Şuan GG yi verseler hadi sabriyle başabaş takas yapalım deseler havada uçarak kabul edersin oda ayrı konu.
Ben mi Sabri'yi övüyorum onun... neyse Sabri için ceza almaya değmez ama GG de son üç dört senedir Sabri'den farklı değil bunu anlatmaya çalışıyorum.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben mi Sabri'yi övüyorum onun... neyse Sabri için ceza almaya değmez ama GG de son üç dört senedir Sabri'den farklı değil bunu anlatmaya çalışıyorum.

yok ya sabriyle bir tutamazsın süper hamit var daha onu konuşalım para almayı iyi bilir koşmadan para ter akıtmadan para ağırr ahımı aldı o hamit yatacak yeri yok

tabiki tff en büyük celmeyi takti, Fatih Terim olsa, zaten okadar dert edinmez, Tayip görüsür filan onu yollardi bi yere, oda zaten güc nerdeyse orda. Ama Mancini filan baska hikaye, onlar öyle bakanlara yakin olan insanlar degil, onlar bi basari kapti mi, Türkiye de durdurulmak yoktur, o yüzden icten, distan vurdular gavatlar. Buna Fatih Terim de dahil, o da az yapmadi, pislik herif.

yok ya sabriyle bir tutamazsın süper hamit var daha onu konuşalım para almayı iyi bilir koşmadan para ter akıtmadan para ağırr ahımı aldı o hamit yatacak yeri yok
Hamit'e Sabriye duyduğum saygının!!!! yarısını duymuyorum zaten

@Rodoplus: Gs da son Dallas...
Yönetimin transferde ilk önceliğiRodallega olarak belirledi..

g.tü b.klu akhisarın 31 yaşındaki forvetini alacağız altı üstü messiyi aliyormuşuz gibi çaba harcadık..29 yaşındayım takımın 15 yılını hatırlarım bu kadar rezilliğin olduğu bir dönem hatırlamıyorum..Milletin ağzının suyu akıyor eren -rodellaga diye şaka gibi yahu..Adamlar bir önceki yılın gol kralı hayvandaoyu aldı ki bence hayvandao rodallegadan çok daha iyi performans göstermişti adamlar bir de üstüne van pörsiyi aldı..

Tamam.Bu konuyu burada kapatalım istersen.Anlaşamıcaz çünkü.Kargalarda bu sene nasıl oynadığını görürüz hep beraber.

Dursun Bony i alsın suratını tişörte bastırıp sokağa çıkarım.O derece imkansız onun bu işi bitirmesi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
PSVli yöneticiler, Bruma için yeni bir teklif sunmaya Galatasaray'ın İsviçre'deki kampına gidecek. (Hürriyet)

defolup gidin yaw

sağa wieli alan kulübün sola ismail köybaşını alması transferleri menajerlerin yaptığının bir planlama olmadığının göstergesi :D

Adam daha ilk kampda hemzadan farkını ortaya koydu be..

image.aspx

Şu Uruguaylı kanat forvet tıpkı sol ayaklı burak yılmaz... attıkları, kaçırdıkları, koşusu, hırsı, sevinişi falan tıpa tıp aynı.

Hani fm de benzer oyuncuları bul dersin ya bu kadar benzerlik olmaz. Yedek için denenebilir. Haberi kim yaptı güvenilir mi?

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten ismail köybaşı f.bahçe'de.. sarı-lacivertliler resmi açıklamayı birazdan kap'a yapacak.. (via BipSpor)

dogruysa bu BIPSpor un iyi kaynaklari var

Bipspor'u biraz araştırdım twitter adresi ya da sitesi falan yok turkcell'in çıkardığı mobil bir servismiş. Kulüplere para ödemesi yapıyormuş takımlarda ilk haberleri buraya bildiriyormuş

Deniz Ateş Bitnel, Süleyman Abay ve Çağatay Şahan, Süper Lig hakem kadrosundan düşürüldü.

g.tü b.klu akhisarın 31 yaşındaki forvetini alacağız altı üstü messiyi aliyormuşuz gibi çaba harcadık..29 yaşındayım takımın 15 yılını hatırlarım bu kadar rezilliğin olduğu bir dönem hatırlamıyorum..Milletin ağzının suyu akıyor eren -rodellaga diye şaka gibi yahu..Adamlar bir önceki yılın gol kralı hayvandaoyu aldı ki bence hayvandao rodallegadan çok daha iyi performans göstermişti adamlar bir de üstüne van pörsiyi aldı..
hay bin yaşa klasımıza bak biz drogbaya bile yaşlı diyoduk ki drogba üst düzey bir oyuncuydu ve sen akhisarın herifine griezzman muamelesi yapıyosun haketmiyoruz biz böyle yönetimi .. yazık günah şimdi digitürk alıcaz ama kimi izlicez erenle rodellaga mı . 3000 kombine sattık inanılmaz bi durum tarihte karşılamazsın serdara 4 vericeğine alsaydı doumbiayı bitseydi olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt