- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Nerde konuşmuş evren![]()
forumsda gördüm konuşmuş diyorlarrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde konuşmuş evren![]()
Sanmıyorum. Bizim taraftar tek transfer ile kanmaz.Bony gelirse 35bin kombine satılır mı?
Can,bence 35bin satılır.Bony bence Drogbadan bile zor transfer ama sanırım yine İbra gibi kekleniyoruzSanmıyorum. Bizim taraftar tek transfer ile kanmaz.
Fenerde olsa belki olabilirdi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Seçkin @Secckin1905 18 dk.18 dakika önce
Porto'ya en yakın site olan A Bola, Telles transferinde detayları geçmiş; 6.5 milyon € + %10 pay ve Josue (kiralık).
![]()
Dediğim gibi ben pek sanmıyorum. Millet bezdi iyice tek transfer ile olacak iş değil bu. Ki zaten Dursun ve şaklabanları bu adamı getiremez.Can,bence 35bin satılır.Bony bence Drogbadan bile zor transfer ama sanırım yine İbra gibi kekleniyoruz![]()
ne alaka yav ben sergeni severimSergen biraz hayalperest ama siz bu çocuktan ne istiyorsunuz , kimseye saygısızlık etmiyor . Sadece hayal ediyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
dsmarttan full hd izliyoruz kardeşArkadaşlar maçı nerden izliyoruz
SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyon...forvet bony, önlibero lass diarra suanki sahadaki kadroya bu adamlari düsünün.
Şişko bir Kezban .....ken adriana limayı düşünmek gibi mi?forvet bony, önlibero lass diarra suanki sahadaki kadroya bu adamlari düsünün.