Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Agresiflik hız liderlik + kademe zaten markaj sezgiyle konsantrasyon da aynı yola çıkıyo zaten herkes 10 numara stoper bi Chedjoumuz çöp iddaa ediyorum şuan Galatasarayın net en iyi stoperi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:red:

Top çalma +
Kafa topu +
Fizik güç +
Deneyim +
Bire bir +
Pas +
Markaj -
Bunlar üzerine bi de adam topla dribbling yapıyo çalım atıyo gol atıyo takım ilerdeyken orta sahada süpürücülük yapıyo
Markaj özelliği çok iyi deģil diye tarıkla donkla bir tutuyosunuz Drogbalı kadrodaki adamı yazık Le Tank çöp değildir.

Bire birde sayıf. Kafa topunda hucumda etkili daha çok. Fizik gücü ok. Deneyim ok. Top çalmada okadar iyi değil.

Ama halen en önemli stoper özelliğini yazmadın maalesef.
Maldini ustam belki en iyisi olduğu konuydu. Kademe anlayışı ! Stoperin kademe görevini yapamıyorsa isterse yukarıda saydıkların hepsinde en iyisi olsun yine pek sorunsuz işini yapamaz.

Chedjou ile derhal 4+1 yıllık sözleşme imzalansın, elimizden kaçırmayalım bu savunma ilahını.

Juan Manuel Iturbe yi alabiliriz Roma dan kiralik + satin alma opsiyonu

Üzülerek söylüyorum chedjou daha nerede pozisyon alması gerektiğini bilmiyor..Yediğimiz gollere bakarsanız chedjou olması gereken yerde değil..tamam bize attığı gollerle katkısı oldu ancak yetersiz..

Bire birde sayıf. Kafa topunda hucumda etkili daha çok. Fizik gücü ok. Deneyim ok. Top çalmada okadar iyi değil.

Ama halen en önemli stoper özelliğini yazmadın maalesef.
Maldini ustam belki en iyisi olduğu konuydu. Kademe anlayışı ! Stoperin kademe görevini yapamıyorsa isterse yukarıda saydıkların hepsinde en iyisi olsun yine pek sorunsuz işini yapamaz.
Chedjou birebirde zayıf mı?
Kardeşim bu sezon takım Chedjou Serdar tandeminde oynayacak Semihle Koray da yedekleri olacak bu çok net takımın birinci stoperi de Chedjou bu da çok net şimdi gelip semihle koray dururken neden Chedjou çöp oluyo anlamıyorum semih mi daha iyi Chedjou mu
Koray mı Chedjou mu? Abi bu adam bizim en istikrarlı stoperimiz uzun süreli sakatlık yaşamıyo ha herkez kademe markaj diyo iki sene önceye kadar kim sikayetçiydi bu adamdan ?
Takımda ön libero yokken bi stoperden ne bekliyosunuz anlamıyorum ki cepheden dribblingle gelen adamla ilgilenirken aradan kaçacak ki şunu da düşünmek lazım Ched sağ stoper oynuyo yanında sabri var nereye baksın adam dribbling eden orta sahaya mı kaçan forvete mi kenardaki kanada mı?
Çok gol yiyoruz nedeni Chedjou diyenler var e o zaman Muslera da kötü kaleci oluyo abi kalecinin en önemli özelliği gol yememek değil mi...

Kardeşim bu sezon takım Chedjou Serdar tandeminde oynayacak Semihle Koray da yedekleri olacak bu çok net takımın birinci stoperi de Chedjou bu da çok net şimdi gelip semihle koray dururken neden Chedjou çöp oluyo anlamıyorum semih mi daha iyi Chedjou mu
Koray mı Chedjou mu? Abi bu adam bizim en istikrarlı stoperimiz uzun süreli sakatlık yaşamıyo ha herkez kademe markaj diyo iki sene önceye kadar kim sikayetçiydi bu adamdan ?
Takımda ön libero yokken bi stoperden ne bekliyosunuz anlamıyorum ki cepheden dribblingle gelen adamla ilgilenirken aradan kaçacak ki şunu da düşünmek lazım Ched sağ stoper oynuyo yanında sabri var nereye baksın adam dribbling eden orta sahaya mı kaçan forvete mi kenardaki kanada mı?
Çok gol yiyoruz nedeni Chedjou diyenler var e o zaman Muslera da kötü kaleci oluyo abi kalecinin en önemli özelliği gol yememek değil mi...

Chedjou nun semih ten tek iyi özelliği ileri çıkışları defansif anlamda leş dediğiniz semihten bile leş bir stoper. Kendine güveni yüzünden yediğimiz golün haddi hesabı yok bek oynamıyor bu adam stoper oynuyor stoperin en önemli özellikleri pozisyon, markaj, basit oyun bu 3 özellikte 10 üzerinden 2-3 chedjou da, kısaca gitsin fransa 2. liginde oynasın.

Chedjou yu geldiğinden beri beğenmiyorum . İyi oynadığı bir kaç maç var evet defansif anlamında ama hatasız oynadığı tek maç aklıma gelmiyor.

Semih ve Koray da rezalet stoperler. Serdar aziz de bekleyip göreceğiz artık hakan baltayla uyumu nasıl olacağı. Stoper tandemi aziz balta olur ve olmalıda şuan ki stoper seçenekleri arasında. Elit seviyeyi geçtim Avrupa standardında stoperimiz yok maalesef. En önemlisi lider stoperimiz yok.

Sinan Bilgin de bu konuda yorum yapsin tam olsun

Chedjou nun semih ten tek iyi özelliği ileri çıkışları defansif anlamda leş dediğiniz semihten bile leş bir stoper. Kendine güveni yüzünden yediğimiz golün haddi hesabı yok bek oynamıyor bu adam stoper oynuyor stoperin en önemli özellikleri pozisyon, markaj, basit oyun bu 3 özellikte 10 üzerinden 2-3 chedjou da, kısaca gitsin fransa 2. liginde oynasın.
Fransada yılın stoperi seçildi adam be yok artık..
Semihin sadece kendi kalesine attıkları bile Chedjounun yedirdikleri- rakip kaleye attıklarından fazla.

Chedjou yu geldiğinden beri beğenmiyorum . İyi oynadığı bir kaç maç var evet defansif anlamında ama hatasız oynadığı tek maç aklıma gelmiyor.

Semih ve Koray da rezalet stoperler. Serdar aziz de bekleyip göreceğiz artık hakan baltayla uyumu nasıl olacağı. Stoper tandemi aziz balta olur ve olmalıda şuan ki stoper seçenekleri arasında. Elit seviyeyi geçtim Avrupa standardında stoperimiz yok maalesef. En önemlisi lider stoperimiz yok.
Balta stoper değil...

Kaç aydır girmiyordum foruma, bir gireyim dedim, nasip Chedjou' ya imiş...Birkaç gol attı diye hava topu zaafiyetini es geçenlere hatırlatma ihtiyacı duyduğum bir noktaya değinmeden geçemedim; rakip takımın ceza sahamıza rastgele şişirdiği pekçok hava topunda kadrajda bile olmamasını nasıl izah ediyorsunuz peki?...İyi seviyedeki bir stoper bu topları rahatlıkla karşılamakla kalmaz, hatta garanti pas olarak takım arkadaşına kazandırır...Takımda diğer stoper alternatiflerinin Semih gibi çapsızlar olması bir adamı iyi stoper yapmaz, anlayamadığınız nokta burası...''Kazma'' diye nitelediğim ve önceki yıllarda alınmasına karşı görüş belirttiğim Serdar Aziz bile mevcutların hepsinden daha iyi performans gösterecektir diye umuyorum, ederinden fazla bonservis ücreti ödenmiş olması ayrı konu...

Sporting den Wallyson (Mallmann) da alinabilir orta saha icin.

Fransada yılın stoperi seçildi adam be yok artık..
Semihin sadece kendi kalesine attıkları bile Chedjounun yedirdikleri- rakip kaleye attıklarından fazla.

Ne güzel yazmışsın işte -di li geçmiş zaman. Ben 2 yıldır oynadığına bakarım melo varkende aynı salakça hataları yapıyordu o gitti daha çok yapıyor. Bugün bile 2 defa salakça top kaptırdı orta sahaya yakın. Ona bakarsan semihide inter istiyordu hatta 7 milyon vermişlerdi de biz vermemiştik kısaca mişli geçmiş zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt