Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johansen alacağına..iyi olurdu ama Selçuk'un yerine aday olur ön libero değil
Zaten orta sahaya en az 2 eleman lazim. Bu da onlardan biri olabilir. Potansiyeli olan bir oyuncu ve cok da pahali degildir bana gore. Gecen sezon Fransa da kiralik oynamis. Sporting de suanda ilk 11 de oynatmazlar diye dusunuyorum cunku orta sahalari cok iyi.

Inşallah Chedjou gider de şu yorumlarınızı tek tek silersiniz takımın emektar ismine yapılan bu yorumları sindiremiyorum herifin ne bi kaprisi ne bi kavgası var kaç teknik adam gitti geldi adam birinci stoper adam azimli geçen sene herkes gibi yatmadı fatura yine ona kesildi takımda semihle koray varken chedjouyu çöp ilan edenler var ilginç durum neyse konu transfer nöbeti.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten orta sahaya en az 2 eleman lazim. Bu da onlardan biri olabilir. Potansiyeli olan bir oyuncu ve cok da pahali degildir bana gore. Gecen sezon Fransa da kiralik oynamis. Sporting de suanda ilk 11 de oynatmazlar diye dusunuyorum cunku orta sahalari cok iyi.

imkansız orda oynaması,satın alma opsiyonlu kirala gelecek sene de bonservisini alırsın hem ffp açısından rahatlarsın

Inşallah Chedjou gider de şu yorumlarınızı tek tek silersiniz takımın emektar ismine yapılan bu yorumları sindiremiyorum herifin ne bi kaprisi ne bi kavgası var kaç teknik adam gitti geldi adam birinci stoper adam azimli geçen sene herkes gibi yatmadı fatura yine ona kesildi takımda semihle koray varken chedjouyu çöp ilan edenler var ilginç durum neyse konu transfer nöbeti.

Semih ve Koray "çöp" diye Chedjou'ya iyi mi diyeceğiz?

Tofaş kötü araba diye Dacia'ya iyi mi diyeceğiz?

dembeleli celtic ön eleme maçında cebelitarığa yenilmiş

Son düzenleme:

Kaprisi-kavgası yok; azminde, karakterinde, takıma ve futbola adanmışlığında da sıkıntı yok...Semih ve Koray' dan çok daha iyi bir stoper ve futbolcu...Aksini söyleyene pek rastlamadım, ''Alamancı'' Adem' in Semih güzellemeleri hariç tabi!:D...Ama bunlar bir adamı iyi stoper yapmaya yetmiyor...Sezgi-pozisyon-konsantrasyon zaafiyeti bu denli bariz bir adam, eğer talibi varsa elden çıkarılmalı...Hem defans, hem ofans organizasyonları arızalı bir takımda bu tür futbolcular lüksün de ötesinde kalıyor...

Chedjou bir stoper de olması gereken hiçbir iyi özellik yok
Hava toplarinda zayıf birinci bölgede caykur Rize maçı kweukenin attığı gol
Fb maçı yaptırdığı penaltı
Benfica maçındaki iskalari
Ahmet ilhanin madara edişi say say bitmez
Top kullanması adam eksiltmesi en büyük artısı hatta dünya çapında yeterlimi değil bir stoper asli görevi defansif olarak yeterli olması
Zaten Kamerunlu stoper lerde mental olarak büyük sıkıntılar var Nkoulou bunlara göre iyi oda hiç Fransa dışına çıkmamış

Kaprisi-kavgası yok; azminde, karakterinde, takıma ve futbola adanmışlığında da sıkıntı yok...Semih ve Koray' dan çok daha iyi bir stoper ve futbolcu...Aksini söyleyene pek rastlamadım, ''Alamancı'' Adem' in Semih güzellemeleri hariç tabi!:D...Ama bunlar bir adamı iyi stoper yapmaya yetmiyor...Sezgi-pozisyon-konsantrasyon zaafiyeti bu denli bariz bir adam, eğer talibi varsa elden çıkarılmalı...Hem defans, hem ofans organizasyonları arızalı bir takımda bu tür futbolcular lüksün de ötesinde kalıyor...
Daha iyisini alabileceksen sat renktaşım

Riekerink açıklama yapmadı mı maç sonu?

Profesyonel futbolcularımızdan Alex Nicolao Telles'in transferi konusunda FC Porto (Porto) kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Porto kulübü Şirketimize 6.500.000 Euro net bonservis bedeli ödeyecektir.

Oyuncunun gelecekte üçüncü bir kulübe transferi durumunda Porto Kulübü Şirketimize satış karının 10%'unu ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Telles sonunda KAP a düstü

ben 6.5 + 10% yine de begenmedim

‪#‎SONDAKİKA‬ | Galatasaray, Alex Telles'in 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle Porto'ya transfer olduğunu borsaya bildirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt