Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imza yazına göre Hollanda dansın sen. Ayda en az bir kere Venlo /Roermond tarafına giderim ben Hollanda'ya.

Ayrıca Aachen dan yürüyerek Hollanda'ya geçilebiliyor yanılmıyorsam Vaals mı neydi şehrin adı. Bizim üni öğrencileri bitki giderleri için yürüyerek sınırı geçiyordu zamanında orada tüketerek bayağı keyifli keyifli geri dönüyorlardı. Ben de hep şahit oluyorum ama alkol dışında kötü bir alışkanlığım yok şükürler olsun. Ağzıma sürmedim hiç bir kötü maddeyi sürmem de.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Roermond/Venlo bana baya uzak, 2 kere felan Roermond outlet'e gitmisligim var sadece.. benim kaldigim yer Rotterdam civari. Benimde oyle kotu aliskanligim yok, herhalde sigara icmedigimden kaynaklaniyor.. ot felan 2/3 defa yaptim/denedim sonra alkolun benlik oldugunu anladim. Istersen bi ara takiliriz ya renktas :)

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Araplarla pek işim olmaz :D

Aynen sarışın ama annesi anneannesi ve geri kalan tüm aile kadınları koyu saçlıymış kimse bunun neden sarışın olduğunu anlamıyormuş :D

Yalniz kirmizi sarapsa uyku yapar bir an once operasyona baslamak lazim gelir.

Iç sarabi hallet .....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Roermond/Venlo bana baya uzak, 2 kere felan Roermond outlet'e gitmisligim var sadece.. benim kaldigim yer Rotterdam civari. Benimde oyle kotu aliskanligim yok, herhalde sigara icmedigimden kaynaklaniyor.. ot felan 2/3 defa yaptim/denedim sonra alkolun benlik oldugunu anladim. Istersen bi ara takiliriz ya renktas :)

Uzakmış bayağı o zaman sana. Hem Roermond hem de Venlo bana yarım saat aşağı yukarı. Zaten hemen Almanya - Hollanda sınırında yaşıyorum diyebiliriz.

Aynen ben de hiç bulaşmadım ne ağzıma sigara sürdüm ne de başka bir madde, işte tek alkol var ama o da abartılacak şekilde değil yani insan katlanabiliyor.

En iyisi Hollandali kizlar :), sarisin olunca auvvvv

Dursun kufur x 100000000

Araplarla pek işim olmaz :D

Aynen sarışın ama annesi anneannesi ve geri kalan tüm aile kadınları koyu saçlıymış kimse bunun neden sarışın olduğunu anlamıyormuş :D

Hahaha sakat iş o zaman şarışın olması neyse hocam sana iyi işler bana iyi geceler :)

Tren gelmedi 2 saat Allahın cezası şehirde bekledim aç susuz her yer kapalı sonra iki kızla tanıştım idtasyonda eve davet ettiler hem açlığını hem de susuzluğunu giderelim ve daha ötesi diye.

Hadi bakalım ne bekliyor beni şimdiden 1 şişe şarap devirdik bakalım. Bunları niye yazıyorsun derseniz, arkadaşlarımın hiç biri cevap vermedi ihtiyaç duyarken ben de buradaki arkadaşlar ile paylaşayım dedim. Hadi iyi geceler (iyi gece olacağı kesin aslında :):) ) ayrıca Dursun'un Allah belasını versin

Yaw biz kalsak o durumda ya hapcilarla vals ya organ mafyasıyla küvet fantezisi olurdu.
Bu hayatta şansın olacak arkadaş..

Yaw biz kalsak o durumda ya hapcilarla vals ya organ mafyasıyla küvet fantezisi olurdu.
Bu hayatta şansın olacak arkadaş..
Hapcınin teki peşime takıldı ondan önce zaten abi gel rahatlatayım seni ayağına ama pek yüz vermeyince s.olup gitti şerefsiz.

Lucas Leiwa ve Wilfried Bony ikilisi sampiyonluk getirir... Iki tane müthis bir sekilde lige uygun, ve ligin cok üzerinde kaliteye sahip isimler.

Bony
Bruma - Sneijder - Sinan
Selcuk - Lucas
Carole - Serdar - Semih - Linnes
Muslera

Birde Linnes yerine cavanda gelirse, mesaleleri bu sene erkenden yakabiliriz.

Emel Sayın - Ruyalar Gercek Olsa - YouTube

Sinan olmuş mu oraya Adem. Ayıp. Podolskiyi yedeğe mi çektin

Telles 6,5 +
Jose 1,5
+ 8 Milyon €
Serdar 4,5 -
+3,5
.
Maas bütceside yaklasik +2 oldu.

Bilal,Jose, Furkan, Sercan, Telles
yaklasik +4,5

Serdar, Emrah - 2,4

Bütce yaklasik +2,1

+ Ilk 11e giremeyen 5 oyuncundan kurtulduk.

bu arada 5 oyuncunun da yerine adam almaya gerek yok.

Hakan rotasyonda yedekler Carolu.

Birhan Hamit - Bilal ve josenin yerlerini rahat kapatirlar, daha fazlasini verirler.

Sercan ve Furkani konusmaya gerek yok zaten.

Simdi bide Dzemailiyi satabilsek 2-3e, bide maasindan kurtulsak,

Bonservis +6
Maas + 4

olur.
Ama asıl gitmesi gerekenler (Umut,Salih ,Olcan,Donk,Tarık ve hatta Yasin)daha kadroda onlardan kurtulabilirsek ve yerlerine çok değil 3 ilk 11 adam.alsak(2 dos,1 matka santrfor) .süper takım olacağız

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder illaki satilacaksa su kadro Turkiyede 85 puani gorur
Muslera
Linnes-Serdar Aziz-Chedjou-Carole
Sinan-Alex Song-Dzemaili-Podolski
Wilfred Bony-Luiz Adriano
Yedekler: Josue-Yasin Oztekin-Semih-Cenk-Rodallega-Hakan Balta-Bruma

Bugün 1 deki divan bitsin dursun çıkıp bana mı sordunuz bonibon yazarken diyecek, tek amaç katılım az da olsa divan kurulu öncesinde print otel önü bir protesto olmasını engellemekti

Bony konusunda işimiz zor olursa büyük iş olur,Lucas Leiva'yı almak daha kolay sanki takımı değiştirecek isimler

yine kazıklamışlar yönetimi.
kar payından %10 nedir:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt