Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva'nın 1 yıl kontratı kalmış kalifiye yöneticilerimiz olsaydı kolayca alınırdı

Bony kesin ayrılır, Pep'in seveceği bi tip değil. Ama bize kiralasalar en fazla 2-3m€ kiralama bedeli veririz, alacak olsak da 10m€ civarı. Premier Lig'den bi ekibe kiralasalar aynı kiralama ücretini alırlar yine, ama tutarsa kazanacakları bonservis 20 üzeri olur. Ben pek sanmıyorum Bony'yi bize göndereceklerini.

Ozaman En güzeli Dzemailli takımda tutmak, delenay mıdır nedir onu almak,

artı Emre Güral + Bony ve Luiz(Kiralik)

Dün gösterdiki Bruma çok fena ligi sallayacak, zaten çalımlarda sıkıntı yoktu son vuruşlarda vardı o da yavaş yavaş ilerlemiş..

şu dört transfer lig tv almam da beni ikna eder yoksa bu sene maçları dahi doğru dürüst takıp etmem..

Şu nasıl olur

Muslera
Linnes-Serdar-Denayer-Carole
Josue-Leiva-Sneijder
Bruma(Sinan)-Bony-Podolski

Şu nasıl olur

Muslera
Linnes-Serdar-Denayer-Carole
Josue-Leiva-Sneijder
Bruma(Sinan)-Bony-Podolski

orta saha ve forvet hattında adam kovalayacak 1 adam tek olur. Ciddi sorun olur yani renktaş orta sahada josue-wesley birlikte olmaz bence. tabi josueyi kanat yapıp ortada leiva yanına biri olursa olabilir.

orta saha ve forvet hattında adam kovalayacak 1 adam tek olur. Ciddi sorun olur yani renktaş orta sahada josue-wesley birlikte olmaz bence. tabi josueyi kanat yapıp ortada leiva yanına biri olursa olabilir.

bjknin atiba tek önlerinde oğuzhan-sosa yapması gibi düşündüm josue-sneijder önde pres yapmamız gerekiyor bu taktikte

bjknin atiba tek önlerinde oğuzhan-sosa yapması gibi düşündüm josue-sneijder önde pres yapmamız gerekiyor bu taktikte

öyle tabi de renktaş sosa da oğuzhan da, wesley ve josue den fazla rakibi kovalar..
açık söylemek gerekirse wesley,poldi,bruma hücumda çok etkili silahlarımız olsa da defansif açıdan çok büyük sıkıntı ortaya çıkarıyorlar. Önde baskıyı yapamıyorlar.

yine kazıklamışlar yönetimi.
kar payından %10 nedir:mad:

Bence Porto'yu belki de ilk kazıklayanlardan birisi olduk. Telles bizim izlediğimiz Telles ikili mücadelelerde tırt , defansif yönü vasat hadi hücumu iyidir solu şaha kaldırır dedik ortaları asistleri bir türlü göremedik bu adamı 6.5 a kakaladık.
1 ay sonra balon olduğu ortaya çıkar yedeğe çekilir ordanda 1-2 m eu ya orta sınıf takıma gönderilir.

Bony'i kiralayıp yedek olarakta Gustav Engvall'i alırdım şahane olurdu

Kadrolarda Bony'i görüyorum.Dursun haini bu adamı alabilir mi?Akıl var,mantık var.

dursun divandakilere muhalif ses cıkmasın diye rus mu ikram ediyor acaba yada latin filan mı

Bakin bizim GS cenahi icinde sandiginiz gibi maddi isler pek donmez , ozellikle de alt takim diyebilecegimiz genel kurul uyeleri filan acisindan , yonetici vs bilemem , fakat alt tabakadaki kisiler icin bir rusvetten soz edilecekse tamamen abi kardes meseleleri , hatir gonul iliskileri rol oynar

yani o pilavmis , yok komisyonmus , bilmem ne , bunlar dile dusmus aliskanliktan dogan laflar , esas daha tehlikelisi koparilamayan bu bahsettigim bagdir

mesela canaydin sirf ayip olmasin yasli basli adam diye indirilmemistir , GS de bir sekilde baskan olabilirsen , insanlarla iyi gecinerek hayatinin sonuna dek baskan kalabilirsin

Bugunku divan kurulunun adada yapilmamasi toplanti gundeminin yarisini alir . Oncelikle point otel bir divan kurulu mekani asla olamaz , divan kurulu lisede yapilir , lise muduruyle aralari acilmisti onu duzelttiler sanirim, adada yapmiyorlar cunku ada isletmecisi ile davaligin otesinde kavgali haldeyiz , floryada yapildi ondan da vazgecildi

bakin konusmalari dinleyin , internet bulursam ben de kacirmam , kesin toplanti mekanina ve ada meselesine iliskin cok satasan olur yonetime , kendi adamiza da mi giremiyoruz artik diye

Yalniz Fener an Itibariyle aldigi oyunculara hic bonservis bedeli ödememis.

Wiel, Neustädter, Skrtl, Aatif, Ismail

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt