Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan oğlum saf mısınız anlamadım<br>Bony 'i alalım bikini giyerim<br>Bize gelir mi bırakırlar mı yaa<br>Rüyalar alemine dalmayalım en son kaliteli ve veteran olmayan santroforumuz İlie idi onuda 2 yılda zar zzor aldık..

Yalniz Fener an Itibariyle aldigi oyunculara hic bonservis bedeli ödememis.

Wiel, Neustädter, Skrtl, Aatif, Ismail

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Fener bizim gibi kapa adam akilli bildirim yapmiyor ki atif ve ismail haric digerleri imza parasi aldi diye biliyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener bizim gibi kapa adam akilli bildirim yapmiyor ki atif ve ismail haric digerleri imza parasi aldi diye biliyorum

Aynen, gecen yilda yapmamisti. Yine de imza parasi fazla olmadigini düsünüyorum.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

atıf için bonservis açıklanmadı.
wiel için imza parası açıklanmadı.
skrtel denen pokemon içinde bonservis 5.5 milyon euro diyorlar.
ismail bonservissiz ama imza parası vardır.
neustadter için imza parası açıklanmadı.

Son düzenleme:
Bugunku 3 konu

1- sneijder sebebi ile basinin bu kadar diline neden dusurdunuz klubu

2- bu riva ve florya anlasmasi neyin nesidir , genel kurula gidilecek midir , otel insaati neden ilerlemiyor

3- gs adasi durumu iyice inatlasmaya dondu , bu yaz kimse kullanamaz oldu , cozumunuz nedir

Aatıf a bonservis ödedi şikeciler sırf küçük şikeci kardeşleri aşağılarda şampiyon olabilecek transferleri yapıp tekrar süperlige çıkıp bunlara yine her maç yatsınlar diye.... Hem de yanılmıyorsam 3 ya da 4 m euro... Diğerlerinde Skertel e de ödediler 5 ya da 6 m euro. Geri kalanın da imza parası var....

Aatıf a bonservis ödedi şikeciler sırf küçük şikeci kardeşleri aşağılarda şampiyon olabilecek transferleri yapıp tekrar süperlige çıkıp bunlara yine her maç yatsınlar diye.... Hem de yanılmıyorsam 3 ya da 4 m euro... Diğerlerinde Skertel e de ödediler 5 ya da 6 m euro. Geri kalanın da imza parası var....

aatıf için 2.5 milyon euro+3 futbolcu(kiralık sanırım)
skertel 5.5 milyon euro

kapa detaylı acıklama mecburi degilmi şikeciler hiçbir bilgi vermiyor oyuncuya ne verilecek bonservis ne verilecek

atıf için bonservis açıklanmadı.
wiel için imza parası açıklanmadı.
sktrel denen pokemon içinde bonservis 5.5 milyon euro diyorlar.
ismail bonservissiz ama imza parası vardır.
neustadter için imza parası açıklanmadı.
Imza paralarina geçtim yillik ucretlerini bile aciklamiyorlar. Wiel,Nostader formayi giydi yillik ucretleri hic bir yerde yazmıyor gecen yilda aynisi oldu Kjaer'i falan cogu transferin yillik ucretlerini aciklamadilar bizde en ufak ayrintisina kadar acikliyoruz

Sporx'in Galatasaray Yönetimi'ne yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre transferde son durum: Galatasaray transferi için uzun süredir uğraştığı bir futbolcuyu bugün İstanbul'a getirecek

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Sporx'in Galatasaray Yönetimi'ne yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre transferde son durum: Galatasaray transferi için uzun süredir uğraştığı bir futbolcuyu bugün İstanbul'a getirecek

guzel taktik , isimsiz iddia , boylece ya tutarsa olasiligi artiyor

güzel taktik tutmazsa yakın kaynak suçlu:)

fenerin ödediği maaşları hakkında onlara yakın kaynaklar
Skrtel-4m maaş 5m civarı bonservis
Wiel imza parası ile 3-4e geliyormuş yıllığı
Neustadter 2.5falan
Köybaşı 1.7-1.8 civarı
Aatıf 2-2.5 civarı

başarısızlıkta bu sefer ceza alacaklar

Nani , diego gibi senelik ucreti yuksek oyunculari gonderip yerlerine bunlari koyarlarsa senelik butcede lehte aleyhte fazla fark olusmaz fakat tabi tum giderler olarak bakmak lazim

bir de bu verilen paralarin ne kadari bu sezonki butcede yer alacak , birine 20 milyon euro bagladin diye hepsini bu senede muhasebelestirmiyorsun

o yuzden hep diyorum ya bizim icin , satis yapip alim yapmazsak o ffp ye neden olan eksi bakiyeyi ancak toparlariz diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt