Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şaka mısın renktaş kiralama ücreti o

abi adam 27 yaşında bana göre bir futbolcu için en iyi yaş. city bu yaşında bile kadroda düşünmüyorsa kiralamak istemez diye düşünüyorum satmak isterler. Ama inşallah becebilir de alırlar bony ve leiva gelirse şampiyonlugun en büyük adayıyız . :)

sa

müspet bir ivme yakaladik mi

Bugün Josue gelir herhalde. Sporx´un bahsettigi isim o kesin. Baska birini alacak cap bunlarda yok zaten.

Kasimpasa, Bursaspor zihniyetiyle yönetilen bir kulüp olduk anasini satayim.

Josue´nin imza törenine Dursun Özbek katilir kesin görmemis herif.

Delaney'e pahalı deyip Leiva,Mikel yazmak akıl işi değil,yine neyin algısının peşindeler acaba bugün divan kurulu var diye mi

Delaney-Cornelius paketini kısa sürede yapıp,1 sol bek 1 forvet alıp...Dzemaili giderse bir orta saha daha alıp transferi bitirmeliyiz

Delaney-Cornelius paketini kısa sürede yapıp,1 sol bek 1 forvet alıp...Dzemaili giderse bir orta saha daha alıp transferi bitirmeliyiz
Delaney işimizi gorur ama Cornelius'a karşıyım.Umut-Cornelius ikilisi toplam 10 gol atamaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biliyorum Bony'i alamayacağız olurda gelirse şu spor yorumcuları kıskançlıktan çatlayacak herhalde

Porto´nun Emre Colak´ini opsiyonsuz kiralayip oynatan capsiz bir kulübe döndük ya. Saka gibi.

Böyle transfer politikasi, planlamasi olmaz. Scout ekibi Josue´nin yeteneklerinden eminse, gider adam gibi alirsin.

En kötü opsiyonuyla kiralarsin. Josue gibi vasat bir ismi opsiyonsuz kiralamak da neyin nesi ya? Gaziantepspor muyuz biz?

Bu adamlar bireysel olarak is yapabilir duruyor ama hepsini bir anda direk 11 oyuncusu olarak koymak da riskli

gerci diger yandan altinci olabilen bir takimin daha neyini bozabilirsin diye de dusunulebilir

öncelik ön libero olmalı golü poldi de atar,orta alan savunmamız ptt düzeyinde bile değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt