Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli BJK'ye falan gelir de Gomez gibi olursa bu yorummlarınızı itinayla hatırlatacağım.

Balotelli'yi istememek nedir anlam veremedim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef renktaş.

Hadi disiplinsiz falan diyenler neyse de 24 yaşına kadar bonservisine 70 milyon euro ödenmiş ve halen 25 yaşında olan bir adama yeteneksiz deme gafletinde bulunanlar dahi var.:red:

Maalesef renktaş.

Hadi disiplinsiz falan diyenler neyse de 24 yaşına kadar bonservisine 70 milyon euro ödenmiş ve halen 25 yaşında olan bir adama yeteneksiz deme gafletinde bulunanlar dahi var.:red:
Balotelli kendini futbola verseydi Suarez'i Lewa'yı donunda sallardı simdi.Gelsin bu ligde 30 gol atmazsa bişey bilmiyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Riva arazisinin değerini filan çok bilmiyorum da yaklaşık 850 villa yapılabiliyormuş. Bu villaların ortalama 1.5 milyondan satılacağını düşünülürse nereden baksan 1.3 milyar lira elde edilir. İnşaat maliyetleri arsa bedeli de dahil yaklaşık %50-60 arasıdır. Burada arsa bedeli de olmadığından 1 milyar lira gelir elde etmek mümkün. Galatasaray GYO kurup bu işi halledemiyorlarsa koca koca iş adamları yazıklar olsun.

Bu rakamlar artadabilir. Benimkisi gelişigüzel bir hesap.

• Sporx'in Galatasaray Yönetimi'ne yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre transferde son durum: Galatasaray transferi için uzun süredir uğraştığı bir futbolcuyu bugün İstanbul'a getirecek. Detayları takip ediyoruz...
Josuedir o

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bony varken baloyu istemez kimse ama.

Bu Riva arazisinin değerini filan çok bilmiyorum da yaklaşık 850 villa yapılabiliyormuş. Bu villaların ortalama 1.5 milyondan satılacağını düşünülürse nereden baksan 1.3 milyar lira elde edilir. İnşaat maliyetleri arsa bedeli de dahil yaklaşık %50-60 arasıdır. Burada arsa bedeli de olmadığından 1 milyar lira gelir elde etmek mümkün. Galatasaray GYO kurup bu işi halledemiyorlarsa koca koca iş adamları yazıklar olsun.

Bu rakamlar artadabilir. Benimkisi gelişigüzel bir hesap.

abi 500m tl gelir gelecek Florya ve Riva gidecek durum sanırım bir de bize basket stadı yapacaklar,Antrenman tesisini biz yapacağız kiracı oluruz orda da

Bunu nasıl başkan seçtiniz ya. Hiç mi biz ne yapıyoruz diyen olmadı?

Junior Drogba yani Bony gelse iyi olur, kim gelirsw gelsin artik biktim su Umut denen kazmadan yav

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

• Sporx'in Galatasaray Yönetimi'ne yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre transferde son durum: Galatasaray transferi için uzun süredir uğraştığı bir futbolcuyu bugün İstanbul'a getirecek. Detayları takip ediyoruz...

Josue değildir heralde biz uğraşmadık ki bunla porto bizle uğraştı bonibon ho

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt