Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic alakasi Bile yok ...melo hirsli kendini ispatlamak isteyen kendi basina antraman yapan kendini fit tutan bi isim ballo tam tersi!!! Gelmesin isterdim orasi baska
Melo göbekli geliyor her tatilden derdi herkes burda ne oldu yeni anladılar antrenman yaptığını. İlla çekip sosyal medyaya mi koyması gerekiyor?

Mesela bugün neymar çalışırken foto atmış bir de Arda nin okey oynarken gizlice fotosu çekilmiş. Yani neymar her dakika çalışıyor arda full okey... Mesele burda sahip çıkılması tabi bunu yapabilecek antrenör sayısı çok az malum terim yerinde başka adam olsaydı melo 1 sezondan fazla top oynamazdı burda. Balo sıkıntılı bir adam ama çok yetenekli ve bu adamı sen kazanırsan, Melo dan bile 5 milyon bonservis aldın 32 yaşında, Balo dan ne kadar alırsın tahmin et.

Risk yok kiralık alırsın koyarsın bir de uygun bedel sonra maaşını da ver bi zahmet. Hamit e o kadar para verdin karşılık ney bir tane gol Schalke maçı...

Artıları eskileri iyi görmek lazım tutarsa muazzam olur tutmazsa en fazla kasandan bi 3 milyon gidecek sanki vermediğimiz bi para. Her sene bir çöpe yatırıyoruz zaten o parayi...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
ulan yazık bu kulübe!! ulan kulüp boka batmış,gayri menkulleri birilerine peşkeş çekilecek heriflerin tek derdi Galatasaray adasına beleş girememek!!!

Balotelli burada kral olur.

Geçen sezon Gomez transferini istemeyenler şimdi de Balo'ya karşı çıkmış durumda.

Championship'ten gelen adam neredeyse kral oluyordu bu ligde.

Yok geçen sezon Milan'da ne yapmış falan filan.

Eto'o gelmeden önceki sezon ne yapmıştı Serie a'da.

24 yaşına kadar bonservisine 70 m € ödenmiş bir forvet nasıl yeteneksiz oluyor?

Biri bunu izah etsin.

Disiplinsiz falan deyin neyse, yeteneksiz ne?

+Disiplin abidesi olsa 25 yaşında burada işi ne?

Buyrun sohbete.

Adam harcamak kolay zaten bunu herkes yapıyor mesele harcanan adamlardan 2 veya 3 tanesini hayata döndürüp vitrine çıkarmak. Bunu yapabilecek güç hem taraftar hem de klüp şartları bizde mevcut...

balo haberi nerden çıktı beyler gündem genel olarak nasıl pek takip edemedim 1-2 gündür...Ayrıca baloya burun kıvıranları ıslak odunla döverim baştan söyleyeyim :D

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun "Turgay Şeren Sezonu" olması kararlaştırıldı.

CnPyIRyW8AAfY1D.jpg

dursun ölmüş çok vurdular kongrede galiba izlemedim ağlıcak gibiydi :D

Galatasaray Divan Kurulu, Ağustos ayındaki hava sıcaklığı ve yüksek yaş ortalaması nedeniyle Eylül ayının ikinci yarısına ertelendi!!!!

Bir basın toplantısı yaptı, suratına sıçsan bokuna günah.... Yine konuştu ama bir bok anlatamadı çapsız...

Galatasaray Divan Kurulu, Ağustos ayındaki hava sıcaklığı ve yüksek yaş ortalaması nedeniyle Eylül ayının ikinci yarısına ertelendi!!!!
her sene erteleniyor , rutin bir eylem bu , adam çıkıp gülerek itiraz eden var mı dedi , salonca gülüştüler.

işte bu gavatlar yönetiyor kulubü.

ulan adam gibi heyecan veren takımımız olsa ağustos ayında bile hazırlık maçına koşarak gideriz.

taraftarı küstürenlerin abv.

Balo bu sezon çok az oynadı biliyorum ama tam istatistigini bilmiyorum açıp bakmadım fakat bir maç hatırlıyorum inter veya Juventus yani kısaca büyük maçtı 2 topu direkten döndü çokta zor pozisyonlarda vurdu bunlara. Şimdi siz kafasında futbolu bitirmiş diyorsunuz açın bulun o videoyu direkten dönen toplardan sonra nasıl hirslaniyor, kendini yiyor... Ve bunu gol attıktan sonra sevinmeyen bir adam yapıyor. Kendisi için zor bir durum öyle kolay değil... kafada futbolu bitirmiş demek. Kafada futbolu bitirmiş adamı söyleyeyim size Alex Song! 15 gün önce burda herkes gelsin diye bağırıyordu. Adamin açıklaması şu: futboldan zevk almıyorum para kazanmak için başka çarem yok. Mecburen oynamaya çalışıyorum.

Neyse beyler bosverin yönetimi transfer konusalim (!)

10 transfer bekliyorum,burda okudugum kadariyla 10 transfer kesin olacak

Bu arada song ve dembele Imza asamasindaymis

[FONT=&quot]Sarı-kırmızılılar, ön libero için [/FONT]Chelsea[FONT=&quot]’den [/FONT]John Obi Mikel[FONT=&quot]’in peşine düştü. İngiliz kulübü ile 1 sene daha kontratı bulunan Mikel’in transferi için düğmeye basılırken, transferinin gerçekleşme olasılığının çok yüksek olduğu dile getirildi.(milliyet)[/FONT]

Kursuye 90 yasinda adam çıkıyor ve uyelere seylenirken degerli ABILERIM diyor ?? 100 yasinda bile herifler var demek

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt