Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vitor Pereira: "Aatif Chahechouhe ya da Alper´i 10 numara pozisyonunda kullanabilirim."

Twitter'da "Galatasaray, Josué ile anlaştı. Eğer Riekerink onay verirse bu transfer resmiyete kavuşacak." diyolla..

Biraz arastirdim da 2 milyon'dan baslar suat'in bonservis

Bizde o para yok

Tarik 4.5
Serdar 4.5
Olcan 4
Donk 2.5

Son 5 yilda bos beles adamlara en az 60-70 milyon euro harcamisizdir

Umut 1.8 aliyor gerisini sen dusun

Galasaray'da para var da Galatasaray'i yonetebilecek akilli adam yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue yi ne yapacaz yahu.. bomboş bi transfer..

Etliye sütlüye karışmayan ayağına top gelince oynayan bi oyuncu..

Zaten elimizde selçuk var sneijder var.. çok lüzumsuz bi transfer olur..

Twitter'da "Galatasaray, Josué ile anlaştı. Eğer Riekerink onay verirse bu transfer resmiyete kavuşacak." diyolla..

Millet izlemeden yorum yapıyor.. Josue bizim aradığımız bi oyuncu değil..

Bizim aradığımız mücadele gücü yüksek oyuncular.. Alex Song-Delaney vb...

Luiz Adriano net 2.850 kazanıyor Milan'da bizden 3.5-4 falan ister o paraları eder mi bilmiyorum

Eğer Riekerink veto etti diye haber falan çıkarsa, dönen bu diyaloğun yalan olduğunu anlarız. Çünkü Riekerink'n Josué'ye hayır diyeceğini zannetmiyorum.

yıne uctuk arkadaşlar cok buyuk isimler bir anda dönmeye başladi basında balotelli bony adriano bunlar olacak iş degil rodellega delaney olsun şükür bu gidişle

Kerim Frei zu Everton

CnRhnl-WgAAOhWi.jpg

Son düzenleme:
Josue yi ne yapacaz yahu.. bomboş bi transfer..

Etliye sütlüye karışmayan ayağına top gelince oynayan bi oyuncu..

Zaten elimizde selçuk var sneijder var.. çok lüzumsuz bi transfer olur..

İlla ilk 11'de oynamasına gerek yok, yedek oyuncu olarak da iş yapar. Yedeklerimizi bak; kaç tane şampiyon adayı seviyesinde yedeğimiz var?

Josuenin yedek oyuncu olacağını demiyorum bu arada, ama her türlü iş yapacağını düşünüyorum.

josue gelirse fenere ve bjkye saplayacak gibime geliyor

İlla ilk 11'de oynamasına gerek yok, yedek oyuncu olarak da iş yapar. Yedeklerimizi bak; kaç tane şampiyon adayı seviyesinde yedeğimiz var?

Josuenin yedek oyuncu olacağını demiyorum bu arada, ama her türlü iş yapacağını düşünüyorum.

UEFA tepemizde .. maaş bile verirken düşünmeliyiz.. yedeğe alacaksın yıllık hiç vermesen en az 2 vereceksin..

Git kardeşim al delaney yanına bi mücadeleci bi oyuncu daha bak keyfine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt