Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.333
Olsun zararı yok farketmez.Tesekkur ederim, ama benim yasgunum 3 ay evvel di![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsun zararı yok farketmez.Tesekkur ederim, ama benim yasgunum 3 ay evvel di![]()

Ben bu adama güveniyorum..Yeni taktik falan derken bu sene de bir şey yapamazlar bu sene sonunu göremez vitor.Vitor Pereira: "Aatif Chahechouhe ya da Alper´i 10 numara pozisyonunda kullanabilirim."
Biraz arastirdim da 2 milyon'dan baslar suat'in bonservis
Bizde o para yok
Twitter'da "Galatasaray, Josué ile anlaştı. Eğer Riekerink onay verirse bu transfer resmiyete kavuşacak." diyolla..
Dünya üzerindeki herhangi bir futbolcu, Selçuk (şu anki vaziyeti ile), Semih ve Umut'dan kötü olamaz.
Twitter'da "Galatasaray, Josué ile anlaştı. Eğer Riekerink onay verirse bu transfer resmiyete kavuşacak." diyolla..
Millet izlemeden yorum yapıyor.. Josue bizim aradığımız bi oyuncu değil..
Bizim aradığımız mücadele gücü yüksek oyuncular.. Alex Song-Delaney vb...
Josue yi ne yapacaz yahu.. bomboş bi transfer..
Etliye sütlüye karışmayan ayağına top gelince oynayan bi oyuncu..
Zaten elimizde selçuk var sneijder var.. çok lüzumsuz bi transfer olur..
İlla ilk 11'de oynamasına gerek yok, yedek oyuncu olarak da iş yapar. Yedeklerimizi bak; kaç tane şampiyon adayı seviyesinde yedeğimiz var?
Josuenin yedek oyuncu olacağını demiyorum bu arada, ama her türlü iş yapacağını düşünüyorum.
baby pek ciddiye alınacak biri değil o