Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok kiralıycaz falan diyolardı ya o yüzden dedim :D 15 kim biz kim :D ben kiralamaya da razıyım

City kiralamak değil bonservisle vermek istiyo bizimkiler kira diye uğraşıyor akıllı bi adam gider patoyla anlasir yada balotelliyi 2 milyona kiralar 7,5 falanda opsiyon koydurur taş gibi forvet olur elimizde

City kiralamak değil bonservisle vermek istiyo bizimkiler kira diye uğraşıyor akıllı bi adam gider patoyla anlasir yada balotelliyi 2 milyona kiralar 7,5 falanda opsiyon koydurur taş gibi forvet olur elimizde

bizde o "akıllı adam" olmadığı için o dediklerin olmaz herhalde :D ya onlardan birisi gelsin de hangisi olursa farketmez

Bursaspor’un başarılı teknik adamı, Balazs Dzsudzsak’la ilgili şok bir ifade kullandı. Hamzaoğlu, “Ben olsaydım Dzsudzsak’ı almazdım. Oyun yapıma çok ters bir futbolcu” dedi.
Hamza Hamzaoğlu, Balazs Dzsudzsak’la ilgili şok açıklamalar yaptı. “Bursaspor’un oyun anlayışına uygun değil” diyen Hamzaoğlu, “Dzsudzsak’la mücadele yönünde ayrı düşüyoruz. Top rakipteyse bir kişi eksiksiniz demektir. Ben olsam Dzsudzsak’ı transfer etmezdim. Dzsudzsak iyi bir oyuncu ama benim oyun anlayışımda defansif yönde de bir şeyler üstlenmesi lazım. Şu anda Necid ile birlikte olmayacak gözü ile bakıyoruz. Ama gelirlerse mücadele edecek. Etmezse oturacak. Herkes için geçerli bu. Formasını terletmeyen, yenilgiyi kabullenen futbolcuyu ben kabul etmem” dedi.
Kaynak: Bursa Hakimiyet

senin oyun yapına jem karacan bilal kısa sabri umut uyar dimi biz kimleri takımın başına getirmişiz

Bu adamın aklı sorunları var eminim buna ben

Hamza Hamzaoglu:"Merter,Bilal,İsmail,Serdar gibi onemli oyunculari transfer ettik"

Hamza Hamzaoglu:Su anda transfere ihtiyacimiz gorunmuyor.İhtiyac duyarsak icimizden halledecegiz"

Şaka maka dün Bony Adriano diye aklımızı aldılar bugun hiçbiyerde Bony haberi yok Adriano da sadece fotomaçta galiba
Ntvspor Bony diyince heyecanlanmıştım..
Pato olur Balo olur Bony olur Adriano olur latin genç bi forvet olur Avrupalı Pivot bi forvet olur ama olsun artık

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka maka dün Bony Adriano diye aklımızı aldılar bugun hiçbiyerde Bony haberi yok Adriano da sadece fotomaçta galiba
Pato olur Balo olur Bony olur Adriano olur latin genç bi forvet olur Avrupalı Pivot bi forvet olur ama olsun artık

hiçbiri gelmez. Tek güvendiğim Rie'in dedikleri yoksa bizim yönetim gidip emre güral,umut,podo rotasyonuna bırakır takımı.

Eren+corneliusa fitim orta sahaya da delaney gelsin benden okey

Muslera
Linnes chedjou sarar Carole
Selçuk Delaney
Bruma(sinan) sneijder poldi
Cornelius

Emre Taşdemir'i 2+Olcan+Umut'a alalım Hamza Hoca Olcan'ı hem sol bek hem de Dzsudzsak yerine Umut'u da Necid yerine kullanır..hem Hamza mutlu olur hem biz

PSV Eindhoven, Bruma*için 4,5 M€ olan teklifini 6 M€'ya (Yaklaşık 19 M₺) çıkardı. (Fanatik)
Galatasaray düşmanı gazete müsvettesi bugün de yine Sneijder konusunda olumsuz 177538.haberini yapmış

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Obi Mikel,Lucas Leiva,Alex Song gibi isimler çok maliyetli bu tarz isimler için serbest kalabilecek Lass Diarra en uygunu ve en verimlisi olur

Eren+corneliusa fitim orta sahaya da delaney gelsin benden okey

Muslera
Linnes chedjou sarar Carole
Selçuk Delaney
Bruma(sinan) sneijder poldi
Cornelius
Valla bende razıyım beklentileri düşük tutmak gerek Dursun varken

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Obi Mikel,Lucas Leiva,Alex Song gibi isimler çok maliyetli bu tarz isimler için serbest kalabilecek Lass Diarra en uygunu ve en verimlisi olur

3 milyon euro imza parası ve yıllık 3 milyon euro istiyordu. Son okuduğum bir haberde 3 milyon euro imza parası ve 2 milyon euro yıllık istemiş.

Boninin bize gelmiceğini düşünmüyorum sorun bence başımızda dursunun olması yoksa drogbayı bile getirmişiz

lass bi sene bosta kaldi kimse yuzune bakmadi .31 yasinda,takim yeteri kadar moruk.genc elemanlara ihtiyac var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt