Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende makul yaşı 3 sene daha oynar en az genç oyuncu o kalitede getiremezsin amertay vardı çok iyiydi ama alamadık mesela geçen sene

aynen 3 yıllık toplam maliyeti 9m euro...gayet uygun.Genç orta saha alınacaksa Selçuk yerine alınsın...Mesela Lass Diarra-Suat Serdar ikilisi şeklinde

aynen 3 yıllık toplam maliyeti 9m euro...gayet uygun.Genç orta saha alınacaksa Selçuk yerine alınsın...Mesela Lass Diarra-Suat Serdar ikilisi şeklinde
selçuğun miyadı doldu ama futbol olarak kendi de mutlu değil bence lass diarrayı getirirlerse 11 için olur ama suat serdar yedek olur tahminen bizim aradığımız melo tam olarak pas atmayı bilen oyunu kuran.delaney+lass süper olur mesela

selçuğun miyadı doldu ama futbol olarak kendi de mutlu değil bence lass diarrayı getirirlerse 11 için olur ama suat serdar yedek olur tahminen bizim aradığımız melo tam olarak pas atmayı bilen oyunu kuran.delaney+lass süper olur mesela

Delaney gerçekten komple oyuncu öyle bir şey yapılabilse 1 tane forvet transferine razı olurum

Delaney gerçekten komple oyuncu öyle bir şey yapılabilse 1 tane forvet transferine razı olurum
bence ne olursa olsun 2 forvet lazım ama 2.forvet tr den olabilir yabancı ligden şart değil.delaney gelirse gerçek bir lider gelmiş olur takıma ahenk katar çok önemli bir hamle olur lig için bizim yumuşak karnımız orta saha orayı düzeltirsek iş yaparız seneye

Çok şükür Konya spordan 20 puan fark yemiş kadroyu koruduk Bakalım ilk 5 e girebileceğiz mi bu sene gerçi dursun için ilk 10 başarı sayılır hayırlısı..

merak ediyorum hadi transferleri yavaş yapıyoruz olcanı umutu tarıkı salihi donku göndermek için ne yapıyor yönetim

Lass bir çok genç kaliteli ön liberodan fazla koşar ve büyük tecrübe

eyvda oynıcagi max 2 sene.2 sene icin parayi gömmeye gerek yok.yoksa begendigim elemanlardan biridir.al baba delaneyi.al gunnarsonu.2 sine bas parayi bak keyfine.bu 2si seni 5 sene götürür kafadan.

eyvda oynıcagi max 2 sene.2 sene icin parayi gömmeye gerek yok.yoksa begendigim elemanlardan biridir.al baba delaneyi.al gunnarsonu.2 sine bas parayi bak keyfine.bu 2si seni 5 sene götürür kafadan.

çok iyi oyuncular ama Lass çok daha büyük kalite,Sneijder nasıl 10 numara da kalite ise Lass'ta 6 numarada kalite...zaten alabileceğimizi düşünmüyorum keşke diyorum

Rodallega'nın güncel fotosunu gördüm olcan gibi olmuş gelmesin istemiyoruz

Beyler olmuyor yani tesüf ederim.

Hamza'ya giydiriyorsunuz ve bana haber veriyorsunuz, olur mu hiç.

Irkçı köpek. Köpek demeyelim de it diyelim her zamanki gibi Itoğlu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Josue bugun aciklanir bence

Ilk kampa yetisecek dedikleri transfer josue

Delaney alırım bir dal gunnarson da olur bunlarda mantıklı ama bizim çayocakları yapmaz böyle işler yıldızlar alacağız der sonra bütçe yok der 2 hafta sonra.

Beyler olmuyor yani tesüf ederim.

Hamza'ya giydiriyorsunuz ve bana haber veriyorsunuz, olur mu hiç.

Irkçı köpek. Köpek demeyelim de it diyelim her zamanki gibi Itoğlu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
köpekleri severim hem de çok özellikle rot ve dogo argentino.buna köpek denmez ama haysiyet düşmanı karaktersiz tiiiniyetsiz arsız diyebiliriz mesela :D

Trabzonspor Katar Ulusal Bankasını sponsor yapabiliyorsa bizim sponsor bulamamamız yönetim beceriksizliğinden başka bir şey değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt