Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek forvet kesinlikle olmaz ve aynı tipte 2 tane forvette olmaz hem eren hem cornelius 2side agır ve pivot forvet

bize 1 tane pivot forvet 1 tanede koşucu golcü forvet lazım

rodallega erene razıyım ben ama alamayacaklar gibi

millet adriano bony hayalleri kuruyor

Dursunu bilerek getrimişler takımı müşgül hale düşürüp riva arazisini peşkeş çekecekmiş kodamanlara.. Tek misyonu buymuş..Ve bu sayede kendi batık şirketlerini kurtaracakmış...Umrunda olan tek şey bian önce Rivayı peşkeş çekip kaçmakmış..
Öle diyodu bi abi.. Doğrumudur bilemiyoz

Emre Kaplan@kplnemre7 11 sa.11 saat önceİstanbul, Türkiye
Luiz Adriano'nun menajeri Gilmar Veloz akşam saatlerinde İstanbul'a geldi, Galatasaray Adası'nda görüşme oldu. Pazarlık yarın devam edecek

Galaforever adlı kişiye yanıt olarak

Emre Kaplan
@kplnemre7
10 sa.10 saat önceİstanbul, Türkiye
@gala4ever1905 istiyorsan menajerin kaldığı oteli söyleyeyim ara resepsiyona sor :)

ne zeki insanlar var. İstersen Receptiona sor:) reception da her arayana adrianonun menajeri burada demek için bekliyordu.

ben yıldız transfer edeceklerine inancım yok, rodallega-eren ikilisine razıyım.

Tanzanya'nın yüksek tirajlı gazetesi BRUDANI, Galatasaray'ın Wilfried Bony ile anlaşmaya çok yakın olduğunu yazmış.

CnTp9pcWIAACypr.jpg

Özgür Sancar - Ajansspor
Son olarak Marsilya'da forma giyen tecrübeli oyuncu için ilk temas, FIFA menajeri Mesrun İzzet yoluyla kurulmuştu.
Oyuncunun Türkiye dahil birkaç ülke için temsil haklarını elinde bulunduran İzzet, sarı kırmızılı yöneticilere futbolcunun talepleriyle ilgili bilgi verdi. Son olarak sarı kırmızılılar Lassana'yla bir görüşme gerçekleştirdiler.
Serbest bir oyuncu olan tecrübeli futbolcu imza parasının yanı sıra yıllık 2 milyon Euro istiyor. Lassanai yapılan son görüşmeden sonra telefonlarını kapattı ve beklemeye geçti. Galatasaray, oyuncunun talep ettiği imza parasında indirim yapmasını bekliyor.
Jose Mourinho da, Real Madrid’den öğrencisi olan Mali asıllı Fransız oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Manchester United için orta sahaya Pogba’yı transfer etmek isteyen Portekizli teknik adam, bu transfer girişiminin başarısız olması durumunda Lassana’yı almayı planlıyor.

pogbanın alternatifi lass mıymış :red: özgür sancar iyi sallamış

Kornelyusu dun izledim, erenden fazlasi yok. Eren gelsin yanina da adriyano gelsin.

dağda bayırda koşuyorlar ne güzel

tarık umut olcan hamit denen hırsız donk filan bunları dağda bıraksalar kurtlar ayılarda nasiplenir bari hayvanlar

Ya arkadas by Umutun sozlesmesi de mi bitmiyor ya hala görmek istemiyorum bu herifi

Hamido o kadar alışmış ki aletlere adam ne kadar rahat xD

CnT_2HVWEAA6go1.jpg:large

Ya arkadas şu Olcan,Sabri,Umut hatta Yasin gibi yetenek düşmanlarının Galatasarayda hala senelerce oluyor olmasi rezalettir akılamaz bir travmadır ya.Şu sabri dediğin adam 15 senedir Galatasaray'da oynuyor yeter artk biri bu adamı yollasın bu adamla sözleşme yenileyen Haindir ya hain.
Bu mallamalara Avrupada 100 bin euro veren 1 tane takım bulamazsınız adamlar Türkiye'nin en büyük kulubunde milyon dolarla icinde oynuyor

Leiva,Mikel,M'Vila,Diarra,Song bu isimlerden bir tanesi ile Luiz Adriano gelsin.Sonra kap Delaney ve Eren'i sampiyonsun.Ama ihtimal vermiyorum hic birine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut Bulut 1,8 Olcan 1,6 Sabri 1,3 milyon euro alıyor ya Umut Bulut un aldığı paraya bakar misiniz...Ya delirecegim gerçekten iddia ediyorum Galatasaray dünyanın en kötu yönetilen takimidir iddia ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt