Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten son zamanlarda forum çok kötü bir hale geldi

Önceden gerçekten Futbol konuşuluyordu şimdi ise trol muhabbet dışında bir şey yok gibi

Hele bazı isimler var ki çoğumuzun bildiği malum şahıslar oluyorlar onlar işte onlar paso trol yapmaya çalışıyorlar.

Hayır trolü de düzgün yapsa biraz keyif verebilir ama onu da beceremiyor zaten dangalak

Onlarla zaten adam akıllı futbol konuşmak imkansız kaldı ki ben bu isimlerin GS'lı olduğuna bile inanmıyorum

Ayrıca hakikatten neden bütün kuşlar burada takılıyor nasıl bir kafa yapınız var lan sizin sektirip gitsenize olm yuvanıza
ben yokum değil mi onların içinde

Borussia Dortmund, Moussa Sissoko transferini bitirmek üzere. (L'Equipe)

sabriyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ablan Galatasaraylı heraldiğğğğğğğğğğğ

PSG, Patrick Kluivert'i futbol direktörlüğü görevine getirdi.

Zaten son zamanlarda forum çok kötü bir hale geldi

Önceden gerçekten Futbol konuşuluyordu şimdi ise trol muhabbet dışında bir şey yok gibi

Hele bazı isimler var ki çoğumuzun bildiği malum şahıslar oluyorlar onlar işte onlar paso trol yapmaya çalışıyorlar.

Hayır trolü de düzgün yapsa biraz keyif verebilir ama onu da beceremiyor zaten dangalak

Onlarla zaten adam akıllı futbol konuşmak imkansız kaldı ki ben bu isimlerin GS'lı olduğuna bile inanmıyorum

Ayrıca hakikatten neden bütün kuşlar burada takılıyor nasıl bir kafa yapınız var lan sizin sektirip gitsenize olm yuvanıza

Twitter web player

ben yokum değil mi onların içinde
Sen fenevli değilsin ama maalesef ciddi bir gudubetsin Sergencim :)

Hani şans oyunlarında çok şanslı olanların yanına oturturlar ya soğutucu diye bazı adamları o misal yani sende de bir soğutucu potansiyeli var kardeşim ve mümkünse transfer haberi verme kardeşim sen

O degilde sosyal medyada cok iyiydik 1-2 hafta önce sorumlu olan adami kovdular, mal mal seyler paylasiyorlar o günden beri.

Dursun denen adam elini attigini kurutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt