Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci yalanladı hala Pato yazıyorsunuz adam bütün gün Mehmet Özbek'in bir taraftlarını yalıyor

Yanlış anlama keşke herkes saygılı olabilse de böyle hep övücü şeyler yazmana dedim , yoksa saygılı olman hoş tabi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başkan'ın düşündükleri ile yaptıkları biribirini tutsa zaten iş bu noktaya gelmezdi. Resmen alay konusu oldu, cesur yürek olamadı bir türlü. İbra olayında yaptığı hatayı yine yapar mı bilemiyorum.

Forvet işi Poldi'ye kalcak sanırım.Rodallega'da yedek klubesinde Umut'un yerine takilir.Fazlasini beklemiyorum Rodallega=Donk

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

31 yasinda bu adam ya bunu alcaklarina eren veya oğulcan caglayani alsana sesimi çıkarmam

JS92322551.jpg

Can Kanca

robson-kanu'yu aldirabilir misin

Kusura bakma ama lawal şu ligde mevkisini en iyi oynuyanlardan donkla Billur geçer selçuku top diye oynar Ki gibi değil en azindan

Ahmet , donk Kasımpaşa'da şu lawal'a göre melo vari oynuyordu. Donk'tan kötü bir futbolcu , bugün buna bir Kez daha şahit oldum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lawal çok iyi topçu donk yerine ona 2.5 verseler de elimizde patlasa hiç ses etmezdim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cornelius ve Rodallega olacak bence forvetlerimiz daha iyisini yapamazlar

boşta de jong vardı keşke lawalı alsaydık diyorsunuz lütfen arkadaşlar :(

Lawal oynardi be kardeşim adam 2 kişiyi sırtına alıp dribling yapıyor ya bizim ligde sissokko gibi olurdu vallaha bizde
Oynardı tabi bizde ön liberoda herkes oynar bu sene transfer olmazsa Hamit Dzemaili olur orta saha

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni nobet açalım bu nobet uğursuz geldi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt