Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir mac vardi hatirlar misiniz , 2 sene once filan , hamzanin ilk maciydi hatta, penalti kacirip ,sonra 10 kisi kalip 4-2 kazandigimiz bir eskisehir kupa maci , o macta cok savasci bir takim ruhu vardi sahada

sanirim telles bruma filan hepsi oynuyordu o donem ,melo keza ... muslera sneijderden emin degilim . kimler vardi tek tek hatirlamiyorum ama cok aklimda kalan bir macti o , sezon sonunda tr kupasi geldi , ve o tek maclik turdu

bizim o havayi yakalayabilecek bir kadro kurmamiz lazim

Oynardı tabi bizde ön liberoda herkes oynar bu sene transfer olmazsa Hamit Dzemaili olur orta saha

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk görmekten bıktım herifin adı geçince geri paslar gözümde canlanıyor 3 tane lig tv kumandası kırdım onun mallik lari yüzünden tam bi el freni bizim orta sahanın rakibi Boğmasi yemesi lazım

Türkiye liginden alınıp başarı gösteren yabancı sayısı o kadar az ki. O yüzden Rodellega'yı kesinlikle istemiyorum. Büyük bir isim olmaycaksa, 2 tane genç ve ucuz scout önerisi oyuncu gelsin kimse ses etmeyecektir. Birtanesi tutsa zaten 5 oyuncu parası daha kazandırır.

Bir mac vardi hatirlar misiniz , 2 sene once filan , hamzanin ilk maciydi hatta, penalti kacirip ,sonra 10 kisi kalip 4-2 kazandigimiz bir eskisehir kupa maci , o macta cok savasci bir takim ruhu vardi sahada

sanirim telles bruma filan hepsi oynuyordu o donem ,melo keza ... muslera sneijderden emin degilim . kimler vardi tek tek hatirlamiyorum ama cok aklimda kalan bir macti o , sezon sonunda tr kupasi geldi , ve o tek maclik turdu

bizim o havayi yakalayabilecek bir kadro kurmamiz lazim

Serdar Özkanin gol attığı maçı diyorsun TT arenadaki kalede cenk vardı sanirsam

Hatta entresan şekilde bütün ataklar sağ kanatta geliyordu bizim

O maçı izlerken bende çok şaşırdım ve mutlu oldum açıkçası gerçekten o ruh lazım

Son düzenleme:
Selçuk görmekten bıktım herifin adı geçince geri paslar gözümde canlanıyor 3 tane lig tv kumandası kırdım onun mallik lari yüzünden tam bi el freni bizim orta sahanın rakibi Boğmasi yemesi lazım
Selçuk kelime bulamıyorum adama hiçbir özelliği iyi değil

Selçuk kelime bulamıyorum adama hiçbir özelliği iyi değil

Fesat fesat sneijderi çekmiyor tek özelliği frikikti şino gelince onuda kaybetti sessiz ama fesat içerden içerden sneijderi çekmiyor o

2019 a dek 3,5 milyon eurodan sozlesme yapilirsa daha cok goruruz selcuk el frenini sahada

Selçuk'un 4-2-3-1 sisteminde iyi görünmesi için yanında Kante,Mendy,L.Diarra tarzında çok koşan ciğersiz oyuncu lazım...Hiçbir iskandinav oyuncu ya da Melo tipi oyuncu bunu kapatmaz ki Sneijder geldikten sonra 4-2-3-1'e geçtiğimizde Selçuk'un Melo'nun yanında düşüşü ortada

Bahsettigim macin kadrosu asagidaki linkte , ozellikle bu maci ornek verdim , kendi sahandasin , eskisehir cok guclu bir takim degil , hepsine eyvallah ama mevcut kadromuz bu kadrodan kesin daha iyidir , kupa maci diye dinlendirilmislerdir muhtemelen bazi as lar ..

Vurguladigim bu neredeyse seyircinin hic gelmedigi bir mactaki hirsti ..

GALATASARAY A.Ş. ESKİŞEHİRSPOR - Maç Detayları TFF

Burak gitti Selçuk'ta gitse keşke kurtulsak şu mıymıntıdan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala transfer yokmu yahu, gina geldi vallah. Su kadroyu tekrar bize izletmezler insallah..

Selcuk u ben de hic istemeyenlerdenim ama 2012-2014 arasi 2 sezonda da allahi var iyi oynadi ,cok katiki verdi , ts de de iyiydi

bu isler biraz da hava meselesi

Selçuk hakkında ki boş iddialarınızı bir kenara bırakmanızı rica ediyorum

Transfer nöbeti başlığında uğursuzluk olabilir başka bişey yapalım adını bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt