Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim yazdığımla şu yazdıklarının hiçbir alakası yok yalnız.

Hamza takımı fizik-kondisyon olarak iyi çalıştırmıyor demek ayrı şey, Mancini takımı kurdu Prandelli kondisyonu yükledi Hamza da hazıra konup şampiyon yaptı demek apayrı bir şey.

Yani 1. iddia tartışılabilir fakat 2. tamamen zırva.
valla bir ayrılık yok orada gayet açık net evet Hamza fizik-kondisyon olarak iyi çalıştırmıyor takımı ve Prandelli'nin hazırına kondu o yıl bak aynı şeyler değil mi?

Galatasaray'da cozum arayışları! - NTVSpor.net

• Donk hayal kirikligi oldu
  • Riekerink Lassana Diarra yi istiyor
  • Diarra nin Lok Moskova ya 10 milyon ödemesi lazim mis ve bu rakami onu alan kulüp karsilacakmis
  • Diarra 3.5 milyon imza parasi istiyormus
  • Riekerink Mikel i veto etmis agir diye
  • Lucas Leiva icin temaslar bulunacak mis
  • Delaney icin 1.5 milyon teklif etmisiz ama Kopenhag 3 milyon isteyince vazgecmisiz
ulan bir kere Lass 10 milyonu verecek keriz bulsa öpüp başına koyar daha niye 3.5 istesin ki

valla bir ayrılık yok orada gayet açık net evet Hamza fizik-kondisyon olarak iyi çalıştırmıyor takımı ve Prandelli'nin hazırına kondu o yıl bak aynı şeyler değil mi?

Aynı şeyler değil.

Sen en başta şampiyon takımı Mancini kurdu demeye getirdin, şimdi o iddiandan vazgeçtin sanırım.

Diğer iddian için de futbolun sadece fizik-kondisyondan ibaret olmadığını yanında bir çok etkeni birleştirmen gerektiğini hatırlatabilirim.

Prandelli'yi forumda belki de en çok savunanlardan biri olarak onun döneminde eksik kalan bir sürü şey vardı ve devam etseydi şampiyonluğu bırak 3. bile olamazdık.

Ha bu onun hatası mı? Büyük oranda değil.

Dışarıdan sistem hocası getirip onun sitemine uyacağına, onu kendi sistemine uydurmaya çalışırsan sonuç böyle olur. O yüzden ben Prandelli'de de öyle çok büyük hata bulmuyorum.

Aynı şeyler değil.

Sen en başta şampiyon takımı Mancini kurdu demeye getirdin, şimdi o iddiandan vazgeçtin sanırım.

Diğer iddian için de futbolkun sadece fizik-kondisyondan ibaret olmadığını yanında bir çok etkeni birleştirmen gerektiğini hatırlatabilirim.

Prandelli'yi forumda belki de en çok savunanlardan biri olarak onun döneminde eksik kalan bir sürü şey vardı ve devam etseydi şampiyonluğu bırak 3. bile olamazdık.,

Ha bu onun hatası mı? Büyük oranda değil.

Dışarıdan sistem hocası getirip onun sitemine uyacağına, onu kendi sistemine uydurmaya çalışırsan sonuç böyle olur.
bence aynı şeyler ama senin fikrine saygı duyuyorum Mancini iddiamdan vazgeçmedim olay Prandelli-Hamza'ya kayınca daha yazmadım
tabi futbol fizik-kondisyon değil ama İzlanda der susarım
diğerlerinde seninle hemfikirim

Forumda anlayamadığım iki olay.

1. Aysal'ın bu kadar çok sevilmesi
2. Mancini'nin iyi teknik direktör olarak görülmesi.

İkisi de oldukça overrated ve hatta birlikte en büyük zararı vermiş ikilidir.

Diğer resim derken senin resmini mi?

Yok profil resmindeki gibi olup arkan dönük olanı..

Bak yasin yaşın ufak muhtemel kafadan sıyrıksın lakin senin küçük aklın benimle uğraşmaya yetmez. Git kendine uygun apachilerle ağız dalaşına gir. Bir de abi tavsiyesi MUTLAKA BİR PSİKOLOĞA GÖRÜN, iyi değilsin sonunda iyi değil kardeş..

Yok profil resmindeki gibi olup arkan dönük olanı..

Bak yasin yaşın ufak muhtemel kafadan sıyrıksın lakin senin küçük aklın benimle uğraşmaya yetmez. Git kendine uygun apachilerle ağız dalaşına gir. Bir de abi tavsiyesi MUTLAKA BİR PSİKOLOĞA GÖRÜN, iyi değilsin sonunda iyi değil kardeş..
Sana da hal hatır sorulmuyor ben sana nasılsınız dedim sen bana jelibon dedin kimin sıyrık olduğu belli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt