Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw hocam elbette aysal ın hiiiiiç katkısı yok demiyorum ama iddia ediyorum f.t ve albayrak olmasa biraz zor şampiyon olurdu aysal.terim sonraki halini de gördük getirdiği t.d ile takımın.f.t nin kurduğu takım ın omurgası hala ayakta tutuyor şu takımı bile.yada tutuyordu diyelim.melo burak gidince omurga dağıldı biraz tabi.en çok üzüldüğüm bir adam var f.t nin gitmesiyle oda bruma dır çok farklı bir bruma izliyor olacaktık f.t gitmiyor olmasaydı.zira f.t dönemindeki bruma çöl de bir vaha gibi esiyordu.

aysal elbette ona da yakıştığını düşünüyorum inanılmaz ego lu birisi.ama bu ego sayesinde maharet f.t ve albayrak ta değil bende dercesine saçma sapan transferler yaptı prandelli ve mancini zamanında ki uefa şak diye tokadı yapıştırdı.olcan umut tarık vs..gibi çöp dediklerin işte aysal zamanında alınmış çöpler ki akıllara ziyan sözleşmelerde o zamanların eseri malesef hep.dursun başkana sallayıp duruluyor şu çöpleri niye yollamıyorsunuz diye vizyoner başkanımızın yaptığı salakça sözleşmeler yüzünden gitmiyor adamlar işte.şu yönetimin kızdığım bi sürü yönü var misalen taraftara şirin gözükmek için yalan söylemeleri falan.ya da geçen sene anlaştıkları adamlardan hamza hoca nın istememesi yüzünden vazgeçmeleri.gignac la resmen anlaştılar ama sağolsun hamza hoca istemedi bir türlü.neyse oraları başka mesele.

şu anda aysal gelse yeniden kafasına göre de bir t.d getirse cidden başarı beklermisiniz.ha elbet bülent tulun u da getirir yanında malum.

Çok güzel söylüyorsunuz ama Aysal Zaman'ı yabancı sınırlaması vardı mecburen o çöpleri almak zorunda kalındı. Öyle sözleşme vermezsen de şişirilmiş yerliler imza atmıyordu burada herkes Tarık alınmalı olcan alınmalı demişti niye çünkü ozaman parlayan yerlilerdi. Umutu saymıyorum zira kendisini ft aldırmıştı. Birde kadroyu kuran tabiki t direktördür fakat oyuncuyu alan Başkan. Şuan ki durumumuz malum bu yönetim 5. T direktörü ile çalışmakta ve maalesef t D istedikleri oyuncuları alamamakta. Yani iş kadro kurmakla kalmıyor iş bitirmekte. Birde o dönem malumunuz siyaset taş üstüne taş koydu önümüzü her yoldan tıkadı makas açılsın istenmedi çünkü işlerine gelmiyor basılarının isimde verebilirim Koç ailesinin. Bjkyi kendisi Fener'i oğulları bizi de maalesef damadı yönetiyor spordaki payı başka kimselere bırakmıyor.
Şuan Aysal gelirse ki öyle bi ihtimal vermiyorum hatam dediklerini tekrarlamazsa başarılı olacağına inananlardanım. En azından bş düşünsenize taraftara yalan söylemiyordu taraftar ne derse o olur deyip drogbaya imza attırabilen birisi. Birde son bişey Bülent tuluna değinmişsiniz size bi şey söyleyeyim mi o dediğiniz şahsiyet şuan ki yönetiminde danışmanı bilmenizi isterim:). İroniye bakın bu yönetimi siz düşünün artık. Hayırlı geceler dilerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forumda anlayamadığım 2 olay

1- ft adlı kıronun her gün her dakika dillenmesi
2- tarihimizin 1 numaralı başkanı Sn. Ünal Aysal beyefendi hazretlerine edilen hakaretler, yapılan haksız eleştiriler
Tarihimizin bir numaralı başkanı Faruk Süren 'dir, Aysalı severdim ama ona gelene kadar şu anda kurtuluş görünen Riva'ı kazandıran Selahattin Beyazıt'tır,14 yıl şampiyonluk kazanamayan takıma Derwall gibi bir adamı getirerek Avrupa Fatihi ünvanını kazanacak takımın alt yapısını oluşturan Ali Tanrıyar'dır Alp Yalman 'dır, Aysal efsane olabilirdi ama son senesinde o kadar yanlış işler yaptı ki kendi ayağına sıktı.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda anlayamadığım iki olay.

1. Aysal'ın bu kadar çok sevilmesi
2. Mancini'nin iyi teknik direktör olarak görülmesi.

İkisi de oldukça overrated ve hatta birlikte en büyük zararı vermiş ikilidir.

oha o kafayla nasıl süper mod yaptılar seni la? Mancini neyse de Ünal Aysal nasıl overrated oluyor? Galatasaray tarihinin gördüğü en vizyonlu başkan. Adam ülkeye bile fazla biri..

yaw hocam elbette aysal ın hiiiiiç katkısı yok demiyorum ama iddia ediyorum f.t ve albayrak olmasa biraz zor şampiyon olurdu aysal.terim sonraki halini de gördük getirdiği t.d ile takımın.f.t nin kurduğu takım ın omurgası hala ayakta tutuyor şu takımı bile.yada tutuyordu diyelim.melo burak gidince omurga dağıldı biraz tabi.en çok üzüldüğüm bir adam var f.t nin gitmesiyle oda bruma dır çok farklı bir bruma izliyor olacaktık f.t gitmiyor olmasaydı.zira f.t dönemindeki bruma çöl de bir vaha gibi esiyordu.

aysal elbette ona da yakıştığını düşünüyorum inanılmaz ego lu birisi.ama bu ego sayesinde maharet f.t ve albayrak ta değil bende dercesine saçma sapan transferler yaptı prandelli ve mancini zamanında ki uefa şak diye tokadı yapıştırdı.olcan umut tarık vs..gibi çöp dediklerin işte aysal zamanında alınmış çöpler ki akıllara ziyan sözleşmelerde o zamanların eseri malesef hep.dursun başkana sallayıp duruluyor şu çöpleri niye yollamıyorsunuz diye vizyoner başkanımızın yaptığı salakça sözleşmeler yüzünden gitmiyor adamlar işte.şu yönetimin kızdığım bi sürü yönü var misalen taraftara şirin gözükmek için yalan söylemeleri falan.ya da geçen sene anlaştıkları adamlardan hamza hoca nın istememesi yüzünden vazgeçmeleri.gignac la resmen anlaştılar ama sağolsun hamza hoca istemedi bir türlü.neyse oraları başka mesele.

şu anda aysal gelse yeniden kafasına göre de bir t.d getirse cidden başarı beklermisiniz.ha elbet bülent tulun u da getirir yanında malum.

Bruma Ft ile 5 maca cikmis simdi baktim. my bad ben sallamisim

Sergen nevzat'la ilgili yalan haber yapiyor diyordu o yüzden denayer haberi inandirici degil acikcasi

dursuuuun dursuuun ( laz ziyanın orhan deyişi gibi ) bizi bitirdin böyle bir başkan olmaz olsuun denayeri kirala luiz adrianoyu delaneyi al istedik temmuzun 15i oldu transfer yok şakasın yemin ederim

Juventus, Higuain ile anlasti, tek sorun Napoli kulubu.

kaynak: SkyItalia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt