Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malmisiniz ya
aysala laf edene dursun mustehakmis
kafaniz boyle mi calisiyo ancak

Bu kadro ile sezonu acacagiz sanirim.

Çok amatörce bir çalışma sistemi

Dünya futbolundan neden bu kadar uzağız belli

Bu herif Perreira'yi övmek için bu zor ligde iyi puan topladi dedi. Daha sonra avrupa şampiyonasinda Portekiz'in şampiyon olduğunu Portekiz ligini beğenmiyoruz Bizim ligimizi abartiyoruz dedi. Beyni yanmiş yorum yapiyor böyle andavallar.
fenerin itleri bunlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

56d9684a18c7732f98554a7e.jpg

Çok vizyonlu Fatih Hocanızın işi he. 2 ay sonra gönderdi.

3 sene futbolun başına geçmiş , Galatasaray içindeki kan emicilerin oyununa gelip hata yapmış , kulüp yöneticilerinin çarptığı vizyonlu , şu Dursundan kat kat fazla başarı kazanıp Derin Galatasarayın yediği Ünal başkanla , 20 seneye yakın futbolun içinde olup sayısız yer gezmiş Fatih Terimin transfer hatalarını karşılaştırmak Ünal Başkana biraz haksızlık bence. O kadar Fiorentina Milan gezip hala Amrabata 7 verdirtiyorsan adama gülerler.

Hamit eyvallah da, Selcuk´tan nasil bir zararimiz var anlamadim. Bedavaya geldi ve 2 sene kral gibi oynadi, sampiyonluklarda ciddi katkisi vardi.

Diger senelerde düsüs yasadi ama hicbirzaman diger capsizlar kadar rezalet oynamadi. O kadar da haksizlik yapilmamali.

Sonucta bu adamlar Türk ve belli bir caplari var zaten. Onun üstüne cikamazlar. Selcuk da öyle. Türk futbolculdan bu kadar acikcasi.

Zararimiz sabri ve umuttaki ile ayni mantik . selcuk 2011 de geldi ,sozlesmesi 2019 da bitiyor , 8 sene boyunca bizden yaklasik kazanacagi para 100 milyon TL civarinda , yoksa bu rakam 30-40 milyon TL olsa kimse bu olcude selcuk takintisina sahip olmazdi

sorun selcukta degil , bu paralari verenlerde

Aysal'i sevmeyince Terim'ci mi olunuyor.

İkisini de aynı anda beğenmeyen yığınla insan var.

Ben burada her ikisini eleştirenlere birşey demem. Lakin Fatih Terimi göklere çıkarıp Ünal Aysalı gömenlere böyle cevap verme gereksinimi duyuyorum.

Belcika Futbol Federasyonu Wilmots u resmen gonderdi.

Bony için yaptığımız kiralama teklifimiz şimdilik reddedildi. 15 milyon sterlin bonservis isteniyor. Talibi çıkmazsa. Kiralama teklifimiz kabul edilip 15 milyon satış opsiyonu karşılığında kiralanacak.

dün akşam GS muhabiri savaş çorlu canlı yayında dakikalarca Denayer'in ismini hatırlayamadı, spiker kızdan yardım istedi, o da hatırlayamadı, kelalaka bi isim söyledi. Biz onların hepsinden daha ilgiliyiz bu takımla. Bir ay önce de Lewandowskiyi Alman sanıp "Almanyanın forvet hattı süper" diye 1 saat program yaptılar 3-4 kişi.

Adam Galatasaray 'Delenay' ın peşinde dedi durdu telaffuzsuz. Yine Rodallega yı da aynı yazıldığı gibi söyledi
Cidden çoğu mal oğlu mallar
Herif 1 saat konuşuyor bir gram bilgi vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt