Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adolf hitler yorumu yapan renktaşa katılıyorum milleti resmen kandiriyor göz boyutu bizim Halkta zaten cahil ya allah Bismillah Allahü ekber diynin peşinden koşuyor resmen

Dursun Özbek: "Bony gelecek hafta kampa katılacaktı ama dün gece beni aradı ve ailesini düşünerek gelemeyeceğini belirtti"

Dursun Özbek: "Lassana Diarra de gelecekti ama bu sabah haber aldık ailesini ikna edemedi"

Dursun Özbek: "Taraftarımız rahat olsun bu sene şampiyonuz"

Dursun Özbek: "Bony gelecek hafta kampa katılacaktı ama dün gece beni aradı ve ailesini düşünerek gelemeyeceğini belirtti"

Dursun Özbek: "Lassana Diarra de gelecekti ama bu sabah haber aldık ailesini ikna edemedi"

Dursun Özbek: "Taraftarımız rahat olsun bu sene şampiyonuz"
dursun bu durumda bunları söyler valla,doğuştan yalancı

Sadece sunu solim TSK gercekten darbe yapsaydi su anda sokaga cikma yasagi vardi.

Darbe başlığına yorum yapmam neden engellendi, adam gibi cevap verecek babayiğit var mı?

Dursun istifa!!!

Oyunmu vaybe en az 90 sivil ve 30 polis ve 20 asker şehit onbinlerce yaralı, tankların ezdiği parçalanmış insanlar helikopterlerin taradığı siviller, linç efilen askerler. He oyun gta 5.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7 hazirandan sonraki gibi :D tayyip marmaristeyken akşam 10da

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarı kırmızılı ekibin Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği saat 14:00'te yapılacak toplantıda belli olacak.

1 saattir ekrana bakıyorum boş boş ne yazacağımı bilemiyorum uykusuz sinirliyim transfer falan gelmez arkadaşlar boşuna yazmayın

Stattdessen könnte ein Wechsel in die Türkei zur Option werden. Wie die ‚Bild‘vermeldet, war der wechselwillige Kruse zu Verhandlungen mit Galatasaray in Istanbul. Derzeit nehme der 28-Jährige aber wieder am Trainingsbetrieb der Wolfsburger teil.

M’gladbach: Eberl aussert sich zu Kruse

Bu saatten sonra transfer olmaz, Bruma gider, Sneijder de gider..

Dursun'u gün dogdu.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bu saatten sonra anca Afrikanın balta girmemiş ormanlarından oyuncu getirebiliriz

Hoş onlar da elimizdekilerden iyidir en azından koşarlar

Bu saatten sonra anca Afrikanın balta girmemiş ormanlarından oyuncu getirebiliriz

Hoş onlar da elimizdekilerden iyidir en azından koşarlar
Afrika dan fakir genc cocuklari getirsinler yine iyidir, bizimkiler den daha cok kosarlar + bu tip kaotik ortamlara alisiklar genelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt