Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değilde maç kadrosunda donk varya yeni sezonda donku oynatcak heralde rinkering ya ...

Kruse teknik mi , yoksa düz bir oyuncu mu? İzleyen var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Düz bir oyuncu kesinlikle değil ama o kadar da tekniği sağlam bir oyuncu değil. Hem oynayıp hemde oynatabilmesi onun en önemli özelliği. Attığı gol kadar asistte yapabiliyor yani. O yüzden düz bir oyuncu sayılmaz.

Lassana Diarra imkansız. Oyuncu için 10m gibi ödenmesi gereken bi borç miktarı vardı yanlış hatırlamıyorsam ama tam olarak 10m, menajeride imza parası olarak 3.5m istiyor. Yani bonservisiyle alsan değişen birşey yine yok. Zaten o ödenmesi gereken 10m olmasa çoktan konarlardı Diarra'ya.

Murhan renktaşımızın duyumlarına laf eden en hafif tabirle şüphecidir.

Diarra gündemde diyorsa gündemdedir.

Parçalı formayı giydiğinde özür dilersiniz umarım.

Murhan renktaşımızın duyumlarına laf eden en hafif tabirle şüphecidir.

Diarra gündemde diyorsa gündemdedir.

Parçalı formayı giydiğinde özür dilersiniz umarım.

abi gündemde olabilir tabiki ama 10 milyon + imza parası isteniyor heralde o kadar oara varsa bony alsınlar ...

hamit eski formuna dönerse ortasaha gene idare edebilir belki ama topla arkası dönük oynayabilen bir forvet şart oglu şart...

Sport 1 (Alman Kanali) da Frankfurt un maci var, Castaignos gol atti

bu hafta Danimarka da lig basladi, Kopenhag 3-0 kazandi

Delaney 1 gol atti, Cornelius yedekler arasinda di ama oyuna sonradan dahil oldu

Hamite güvenilip sezona girilmez.

Bunu gecen sene de yazmistim nitekim öyle oldu ve herif sakatlandi. Yine her an patlak verme ihtimali yüksek, Gökhan Zan'a cam adam diyordu da millet ama bu Hamit ondan 10 kat daha beter.

ulan umut birgünde gol at be.

hep söyledim gene söylüyorum bruma kesinlikle satılmamalıdır bu sene en önemli kozumuz bruma olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt