Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles ve Josue, Porto nun hazirlik macinda oynadilar.

-bu takım bu halıyle ligde ilk 3'ü zorlar 3'cü olur bile diyemiyorum bize açilen 3 orta saha en az biri yada ıkısı önlıbero 2'de forvet gerekır.
-kasımpasaya olcan umut verip ereni alabılırız. yaklasık 4m kadar oyuncu malıyetınden kurtulmus oluruz.
-tarıkdan kurtulup yıne gelecek vaadedecek bır solbek alınmalı zıre carolun alternatıfı hakan olamaz cunku yası geregı sol kulvar onu zorlayacaktır

1 ön libero 1 forvet alsak şampiyonluk için şansımız olabilir.(kaliteli olursa)

Endoğan bjkdeki Kerim frei kadar etki yapsa yeter.Bruma ve Sinan var nasl olsa

Adam gibi gol atacak adam olsa hücum hattı idare eder, fena değil.
Ama gel gör ki golcü de alsak orta saha çok zayıf ve güçsüz.

Muslera
Linnes - Chedjou - Serdar - Carole
Lucas Leiva - Selcuk
Sinan - Sneijder - Bruma
Podolski​

Lucas leiva, bir yedek forvet ve bir yedek önlibero alinsa, endogan berk gibi gencler takimda tutulsa, umut tarik salih donk gibi gereksiz oyuncular satilsa hersey guzel olur.

Adili yeni Sinan olacak yazin bi kenara..
Sinan daha kendi kanıtlamış değil renktaş.

Işte bu yüzden ülkede futbolcu gelişmiyor, biraz parlayan futbolcu hemen star ilan edildiği için. Beklentiler hep çok büyük bu yüzden de bir genç oyuncu ilk maçında göze batmazsa hemen çöp ilan ediliyor.

Ben de Sinanı çok seviyorum, hatta burada oynaması gerektiğini en çok savunanlardan olabilirim belki de ama Sinanın daha yiyeceği çok fırın ekmek var. Bu sezon kendisini tamamen kanıtlamalı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Galatasaray Wolfsburg'dan ayrilmak isteyen Max Kruse'ye talip. (Kaynak: Alman Sky Sport News HD kanali)

Taffarel ayrılmış

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tekrar transfer nöbeti forumuna girmeme ve yazmama vesile olan admin ve moderatör arkadaslara tesekkür ederim.
sürcü lisan ettiysem af ola birdaha tekrarlanmiyacak.
saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt