Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benim özel hayranı olduğum kalecilerden biriydi taffarel hele de takımımızın formasını giymesi beni müthiş mutlu etti.Uefa performansı eşine az rastlanır cinsten.Ama gel gor ki antrenör olduğundan bu yana Galatasaray a kaleci kazandıramadı bunu kabul etmek gerekiyor.Muhakkak ki muslera üzerinde olumlu etkisi vardır ama ben bize birkaç yerli kaleci kazandıracağına emindim.Herşeye rağmen herşey için teşekkürler tafi. ...

Benim özel hayranı olduğum kalecilerden biriydi taffarel hele de takımımızın formasını giymesi beni müthiş mutlu etti.Uefa performansı eşine az rastlanır cinsten.Ama gel gor ki antrenör olduğundan bu yana Galatasaray a kaleci kazandıramadı bunu kabul etmek gerekiyor.Muhakkak ki muslera üzerinde olumlu etkisi vardır ama ben bize birkaç yerli kaleci kazandıracağına emindim.Herşeye rağmen herşey için teşekkürler tafi. ...

musleraya atlattığı level'i yok saymamalısın renktaş ki en üst düzeyde bir kalecinin olduğu yerde başka birinin maç eksiğine rağmen parlaması çok zor.

Sky yalan söylemez fazla

Sky Sports un aldigi bilgilere göre Galatasaray, Kruse le ilgileniyormus

Eger sky sports diyorsa dogrudur lakin bu kruse wolfsburgdan 2 3 kez disiplinsiz davranislardan dolayi ceza yedi, bir de asil mevkisi ikinci forvetmis, biraz podolski gibi...

Eger futboluna tam konsantre olursa faydali olur ama disiplinli birine benzemiyor. Bir donen parladiktan sonra low milli takima cagirmisti ama disiplinsiz hareketlerinden dolayi kadrodan cikartilmisti...

Luiz adriano, loic remy gibi forvetleri kiralik transfer etme imkani varken neden bunlar dusunulmez...

Max Kruse'ye Galatasaray talip. Wolsburg'un gözden çıkardığı Kruse'yi Galatasaray alabilir (Alman Sky Sport News HD kanalı)

Sky sports'un wolfsburg muhabirine gore kruse ile ilgileniyormusuz.

Bizimkiler muhtemelen opsiyonuyla kiralamak istiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt