Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kruse gelirse ve forvet arkası oynarsa Sneijder'i sola mı çekeceğiz, Podolski sağda mı oynayacak? Yoksa Sneijder gidecek mi? Yoksa 3-5-2 mi oynayacağız? Karışık bir durum...

Max Kruse bildigim kadariyla daha cok ikinci forvet pozisyonunda oynuyor yanina santraforda almaliyiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 milyon veririz Wolfsburg Kabul etmez,yonetim riekerink veto etti der

8 milyon dogruysa Kruse yi hemen unutalim.

Wolfsburg ile pazarliklar resmen baslamis. Haberlere göre bir kac gün icinde uzun vadeli sözlesme (yani kiralik degil) imzalanacakmis. Bonservis hakkinda bilgi vermemisiz.

Enteresan olan; bunlara göre bizim kulüp Kruse transferi bir kac gün icinde bitecegini söylemis. Ilk defa okuyorum böyle seyi.
ne güzel işte:D

Kruse fazla gol atmiyor, zaten ileri ucta oynayabilecek bir herif degil. Daha cok second striker tipinde.

Gladbach forvetsiz oynuyor, bu hiyar geldiginde Raffael reis ile birlikte ileride süper uyum saglamisti. Bu sezon ise Wolfsburg da ligde 6 gol mu ne atti.

Gladbach 12'ye sattigi adami 8 Milyona geri almaz.

Iyi baya kazma forvetlerden degil hatta golcülünden cok futbolculugu daha iyi. Allrounder bir oyuncu.
Özel hayatinda sorunlar oldu ama. Benim arkadasda taniyor sordum, biraz partici ve kumarciymis. Hatta bi ara Kumar oynamaya giderken Taxide 35 000 euro parasini unutmus. Sampiyonaya gidecekti bu sene ama kiz arkadasina mastürbasyon cekerkenki videosunu yollamisti o sizdi bundan dolayi Löw cikardi kadrodan.

Almanyada rahat edemez bence bu durumdan dolayi ve yeniden sevgiye ve saygiya ihtiyaci var, bunu bizde bulabilir ve is yapabilir. Sonucta alman milli takimi oyuncusu sayilir, elbet is yapacaktir. Wolfsburg'un gönderme sebebi ise bu videodan dolayi falan, yoksa performansindan memnunlardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt