GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 126

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,8K
Sayfa
126/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Brother bence varya Imparator hic fazla oynamiyacak orta sahanin yapisi ile. . 4-4-1-1 olacak Burak tam ucta ve Sneijder ise tam anlamiyla serbest oyniyacak forvet ve orta saha arasi, yeri geldiginde Selcuk cikacak ileri, yeri geldiginde Melo cikacak ileri

Ayrica burda yazin beyler söyluyorum... Kontra ataklarimiz Hollandanin Dünya sampiyonasinda yaptigi gibi olacak. Sneijder topu kaptiginda hic bakmadan bile kanat oyuncusuna derin oyniyacak.

Dikkatle 36-37çi saniyede basliyan kontra ataga dikkat edin ve Robben yerine Amrabati koyun. bak calisilmis bir kontra atak, Sneijder bir bakiyor Robben orda mi diye sonra salliyor ve bir cok macta böyle atak yapmisti Hollanda Bunu artik Amrabattan bekliyorum ve aynisini Burak ta yapabilir.

[video=youtube;JMvZbmBjiLM]https://www.youtube.com/watch?v=JMvZbmBjiLM[/video]

amrabat da o topu oraya kadar taşıyıp gol yapacaktı zaten.:yenieek:

Benim aklimda bunda kaldi bu "söylentiler" bugün Sneijder haberi ile geride kaldi ama neler oluyor?

Alper Potuk ve Veysel Sari sanirim isimleri Seref Aydin tarafindan biraz olsun belirtildi..

Diger yandan Vargas haberi cikiyor sanirim Genua da oyniyan sol acik ....

halbuki millet sol bek ve stopper ariyor/bekliyor..

Bilgin varsa aydinlat brother:yenieek: (neyi bekliyecegime sasirdim)

alperi bende isterim ama benim görüşüm kerim frei ya da emrah başsan sol kanat için alınmalı ya da yabancı bi kanat alınmalı.savunma için üst düzey dedi şeref reis serdar taşçı olabilir ama m'bengue de çok iyi olur.alper potuksa ekstra bi transfer olabilir bence

Ünal aysal a o kadar laf edildi, adam kapakları takmaya devam ediyor. Fors böyle bir şey işte, 1 telefonla inter başkanıyla yemek yiyebiliyorsun, borsacı başkan geldi iş bitiricilik arttı.

Beylerr çocuk kalmadı :sad007:

Bu arada önemli bir duyuru yapmak istiyorum

yarın saat 2 de forumda ki 18 yaş altı üyelere özel parti yapıcam gelmek isteyen mesaj atsın

veled zulası yapmak lazım

Tamam Sneijderi aldık, güzel oldu sevindik de bu transfer üzerinden diğer takımlara giydirme mevzusuna karşıyım. Sevincimizi kendi içimizde kutlayalım. Sneijder gelmez diyenlere kapak oldu tamam ancak Sneijder geldi kuşlar ürktü, 3.5 attı filan itici şeyler bunlar. Hem Sneijderin üzerinde gereksiz bir beklenti ve baskı oluşturur hem de milletin eline malzeme vermiş oluruz. Hem diğer kuşların aksine bir transferle bu kadar abartılı sevinecek taraftar değiliz biz.

4eb971945c.jpg

Lüftü Aribogan kamyon dolusu formayla gitmis galiba :D

Bu Irmaka göz kirpan eleman degilmiydi?

Tamam Sneijderi aldık, güzel oldu sevindik de bu transfer üzerinden diğer takımlara giydirme mevzusuna karşıyım. Sevincimizi kendi içimizde kutlayalım. Sneijder gelmez diyenlere kapak oldu tamam ancak Sneijder geldi kuşlar ürktü, 3.5 attı filan itici şeyler bunlar. Hem Sneijderin üzerinde gereksiz bir beklenti ve baskı oluşturur hem de milletin eline malzeme vermiş oluruz. Hem diğer kuşların aksine bir transferle bu kadar abartılı sevinecek taraftar değiliz biz.

altına ailecek imzamızı atarız :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt