Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

carlinhos'u için sene sonunda tekrar konuşucaz gibi bir açıklaması oldumu ÜA'nın? olduysa eğer carlinhos'u çok istiyor teknik heyet ve sene sonunu bekliycekler demek ki stoper alıcaz..toprak banko gelmicek bence..aziz veya taşçı olur olursa..

Serdar Taşçı defansa alınabilecek tek Türk bence.Ve total olarak baktığımızda alabileceklerimiz arasında da en iyisi.

Yok arkadaş, bundan sonra ben burda takılmam, antuda takılcam. Burda takıldığım zamanlar sinir stres olup çıkıyorum, antuya girdiğim zaman o kadar mutlu oluyorum ki, burda eksiklikler konuşuluyor paso... Orda takımımın ne kadar güzel bir takım olduğunu anlıyorum be ya:)

Hayır sanki siz fenerlisiniz, onlar Galatasaraylı:) Doğru söleyin la fenerlimisiniz gerçekten,kızmıcam bak:)

Burdada yazmışlardı umursamamıştım ama bu Aymen Abdennour ne kudretli bir oyuncu arkadaş..Hem stoper hem sol bek oynayabiliyor.Adam tam bir reis.

1 numarayı vermek ne kadar saçma bir harekettir yahu...

sen çok şey istiyosun renktaş seney bence maksimum 2 3 takviye olur

2-3 takviyemi..

ujfa yolcu

melo yolcu

yerlilerden 2-3 yolcu.

2 yabancı alacaksın işte. stoper ve orta saha. zaten sol bek akıllarında var.etti 3. benim saydığım kadroda 1 suarez fazla.

daha iyi olacaksak bu şart

14 numara çok yakışır Sneijder'e..

ya ne 1 numarası ne alaka allah aşkına 20 giysin

ben yine aldığım formaya 10 sneijder yazdıriyim seneye nasılsa 10 olcak :D

carlinhos'u için sene sonunda tekrar konuşucaz gibi bir açıklaması oldumu ÜA'nın? olduysa eğer carlinhos'u çok istiyor teknik heyet ve sene sonunu bekliycekler demek ki stoper alıcaz..toprak banko gelmicek bence..aziz veya taşçı olur olursa..

k.toure akar. oraya yabancı şart.. yerlilerin hiçbiri o kadar tecrübeli değil.. bize tecrübe gerek. yıl sonu gelirler belki

Serdar Taşçı defansa alınabilecek tek Türk bence.Ve total olarak baktığımızda alabileceklerimiz arasında da en iyisi.

Ömer Toprak'tan artısı lider özelliği olması..

Ama Fatih Hoca en çok Serdar Aziz'i istiyor ki bende aynı düşünüyorum..

Çünkü Semih ve Serdar Aziz Milli takımlarda hep yanyana oynadılar.. Bence çok çok iyi bir ikili olurlar..

Umarım Stopere bir takviye gelir.. Riera solebeki idare ediyor

Wesley-Sneijder~3.jpg

Never give up !

Yok arkadaş, bundan sonra ben burda takılmam, antuda takılcam. Burda takıldığım zamanlar sinir stres olup çıkıyorum, antuya girdiğim zaman o kadar mutlu oluyorum ki, burda eksiklikler konuşuluyor paso... Orda takımımın ne kadar güzel bir takım olduğunu anlıyorum be ya:)

Hayır sanki siz fenerlisiniz, onlar Galatasaraylı:) Doğru söleyin la fenerlimisiniz gerçekten,kızmıcam bak:)

Takim tas gibi oldu süper ötesi barca nay nay yemis yanimizda oldumu :lol:

o değilde başkan ile Fatih Hoca' ya vizyonsuz demeyin artık zahmet olmassa

antudan bir arkadaş cevaplamış seni;)

[TABLE="class: tableBorder0, width: 1330"]

[TR]

[TD="class: tableNormalYeni10"]

[TABLE="class: tableBorder0"]

[TR="class: tableNormalYeni20, bgcolor: #FFFFFF"]

[TD]
Profil.png

[TD="width: 24px"]
pm.png
arkadaslarim.png
konulari.png
mesajlari.png
sikayet.png
yoksay.png

[TD="width: 24px"]
Puan.png
[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: tableNormalYeni20, width: 100%, bgcolor: #FFFFFF"][TABLE="width: 1107"]

[TR]

[TD]wesley sneijder Ğs´de[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

sidik yarıştırmak ne derece makul şu günlerde bilmiyorum. vizyon diyorlar; barış özbek‚ ayhan akman‚ mustafa sarp üçlüsünden melo‚ selçuk‚ sneijder üçlüsüne çevirebilmek takımı. istediğiniz kadar şirketleşin mali dengeleri koruyun. ilk mali kuralı bilmiyorsunuz bir kere yatırımın olmadığı büyüme gerçekleşmez. ufkunuz öylesine küçülmüş ki adamların aldığı adamın parasını sorguluyorsunuz.. fenerbahçe bu değildi. sonuçlar umrumda değil; ben sadece o eski psikolojik üstünlüğü rakibine gerçekleştirmiş fenerbahçeyi özlüyorum. özlettirdiniz‚ türkiyenin en kaliteli -maddi manevi- taraftar desteğine rağmen yaptınız bunu. yazıklar olsun. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt