Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben aslinda pek bakmiyorum onlara. Rakip olarak görmek istemiyorum acikcasi onlari. Biz Galatasaray yiz birakinda biraz daha Serefli rakiplerimiz olsun.

Bundan sonra benim rakibim Real madrid-barca-manu ve sayre . Yemisim birbirilerini yalayan sike kuslarini . Ayni ligde olmalari bizimle benim biraz gücüme gidiyor okadar ama ne yapacaksin. idare edecez

Yok reis, şimdi onları yenmenin tadı ayrı bir güzel... Rakip olarak kabul et yada etme... Ben Manchester'i yendiğimiz maçtan daha çok zevk aldım onları yendiğimizden şahsen:)

beyler yardımcı olucak yokmu? resim video vb şeyleri nasıl koyuyoruz ?

Yalnız Taşçı'nın o açıklamaları gerçekten doğruysa adam resmen alın beni demiş İnşallah girişim vardır ...

Yok reis, şimdi onları yenmenin tadı ayrı bir güzel... Rakip olarak kabul et yada etme... Ben Manchester'i yendiğimiz maçtan daha çok zevk aldım onları yendiğimizden şahsen:)

Evt kuslara koymak ayri tad veriyor nedense muahahaha. Ya bu ama bunlarin ceneleri cok uzun oldugundan geliyor galiba. devamli kendilerini dev aynalarinda görmeklerinden geliyor. Kariköypi... isde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt