Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar şu çıplak koşma sözü vs. verenler bence sözlerinden cayabilirler benim için sorun yok o kadar tipi çıplak görmeye hazır hissetmiyorum kendimi görüntü kirliliği resmen :asd:

Ama çocuk kescekler hadi iş başına :mad:

Adam çıplak koşucam demiş, nerde koşacağını söylememiş ki, çeker perdeleri, çıkarır üzerinde ne varsa koşturur durur evde yalnızken:D

Bunlar masum temenniler. Bir de şöyleleri var :asd:

Barış Berkay Öztürk (@sewakldawk) tweetledi: 2:39 AM on Paz, Oca 13, 2013:

"sneijder galatasaraya gelsin, götüme cam biblo sokup fotoğrafını burada paylaşıcam. hah buraya da yazıyorum"

Şimdi cam biblo derken nasıl yani, hani bazı filmlerde çeşitli amaçlar için kullanılanları var ondan mı yoksa geyik heykeli falan mı, ne şekilde oluyor?

0177.jpg

Stopere David Luizden aşşası kesmez beni :ayatollah:

Gelmiyor değil.Serdar Taşçı her zaman Türkiye'ye gelirim dedi röpörtajlarında.Büyük ihtimal ya ilgilenmiyoruz,yada pahalı diye alınmıyor.

Gelmiyo o ayı :Z5: Sneijder bile geliyo bizim Türkler gelmiyo :( Ayılar!

Yerli stoper+yabancı sol bek kesin şart.Bunlar olmazsa olmaz.Mguebo denilen eleman defansif yönü iyi olan bir oyuncuymuş.Bence onu almak yerine Vargas'ı kiralayıp(ismi geçtiği için söylüyorum),Carlinhos'u sene sonu almak lazım.

O değil de antu'daki şu yorumları okuyunca durup düşündüm:

"Aykut varken o kadar para ile transfer yapmaya gerek yoktu"

:lol::lol::lol::asd::asd::asd::asd:

"sneijder galatasaraya gelsin, götüme cam biblo sokup fotoğrafını burada paylaşıcam. hah buraya da yazıyorum"

Şimdi cam biblo derken nasıl yani, hani bazı filmlerde çeşitli amaçlar için kullanılanları var ondan mı yoksa geyik heykeli falan mı, ne şekilde oluyor?

buna çok güldüm... :asd:

Resmi siteden uçağın geliş saati verilmiş ve altına da taraftarımıza duyurulur yazmışlar. Benim anladığım yönetim ,taraftarın Sneijder'i havaalanında karşılamasını istiyor.

Gelmiyor değil.Serdar Taşçı her zaman Türkiye'ye gelirim dedi röpörtajlarında.Büyük ihtimal ya ilgilenmiyoruz,yada pahalı diye alınmıyor.

Yerli stoper+yabancı sol bek kesin şart.Bunlar olmazsa olmaz.Mguebo denilen eleman defansif yönü iyi olan bir oyuncuymuş.Bence onu almak yerine Vargas'ı kiralayıp(ismi geçtiği için söylüyorum),Carlinhos'u sene sonu almak lazım.

Taşçı'nın bonservisi çok yüksek aynen :(

Vargas'da güzel seçim olabilir ama bu adam zaten kiralık biz onu nasıl kiralıycaz bidaha?

Levent Tüzemen ilgilendiğimizi söylemiş.Ne kadar doğru bilemem dün gece. O demişse ilgilmiz vardır.

ERKEK ADAM SOZUNDE DURUR!:asd::asd::asd:

:sgr: :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt