GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 20

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,7K
Sayfa
20/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fabrizio Romano ‏@FabRomano21

Ivan Cordoba (Inter team manager): "I know something is happening about Sneijder-Galatasaray. But I don't know more..."

Inter menajeri Ivan Cordoba: "GS ve Sneijder arasında bir şeyler olduğunu biliyorum. Ama daha fazlasını bilmiyorum..."

Galatasaray Kulübü, Sneijder transferini pazartesi günü açıklayacak. Salı günü Türk Telekom Arena'da imza töreni yapılacak (Kaynak - Lig Tv)

BBE4htMCYAAoWpg.jpg

Yılmaz Vural'ın bakışı :asd:

Neyse ozaman ben gideyim, bir aciklama icin yarina kadar ayakta duracak halim yok. Ben sol bek-stoper-kanat falan bakayim transfermarkttan.

Hadi beyler sabaha kadar sevincez.

çıplak halaylar cekile halay başı kamil abi nerede?

ya zaten yalaka bunlar... Hepsi Azize calisiyorlar yoksa Gökmen Özdenak orda Galatasaray adina yorumcu olurmu? konusmasini bile bilmiyor anadinmi? simdi bak anadinmi??

Bunlar asla kuslarin hesaplarini yapmazlar zaten fbjk olmuslar kendi hesaplari ortaya cikmaz.. para cok.... sormayin nerden geldigini... bize gelenci ...cok pahali, parayi nerden buldular...yazik bu paralar...

hepsi resmen onursuz reyting icin herseyi yapan yalakadan baska birsey degillir.. Bos ver bunlari! bizim icin artik WHOPPPAAA SNEIJDER STYLE!!! WHOP WHOP WHOP!!

:yenieek::f50:

Şimdi haksızlık yapmayalım. Galatasaray taraftarı eziklere benzemez laf olsun die yalan konuşmaz:) Azizeye çalıştıkları falan yok telegolün:) Telegoldekiler Serhat'ın reytingine uğraşıyolar:D

Sansal Büyüka - "Galatasaray, Sneijder icin resmi aciklamayi yarin yapacak. Medyaya acik imza göreni Sali günü yapilacak."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt