Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar alıntı yaparken önceden yaptığım bir alıntı çıkıyor ne yapmam lazım ?

vallahi bilgim yok, ne desem yalan olur. zaten herkesin bildligi gibi ya sol bek ya stoper gelecek. hocanin istedigi ikisi birden ama iki transfer olur mu bilemiyorum.

sence chivu mantikli olmaz mi? yoksa cokmu yasli kendisi? sakatligi da atlatti. oynuyo inter'de yani. ne dersin?

birde sneijder'in transferi kac taksitle odenecek, bilgin varmiydir ustad?

oyle gecerken bir ugrayim dedim. bu arada karsilamaya gidecek olan arkadaslar lutfen adami geldigine pisman etmeyelim :-)

hepinize sevgiler, gorusmek uzere...

biktim ha daha halen gelmedimi . gelmicekse baska alternatiflere bakalim hahhahahahahahhahaha :troll:

Bari Serdar Tasci da alinsa

yolentheye dikkat bence başka kapılardan önce onu kaçırmak lazım :)

oyle gecerken bir ugrayim dedim. bu arada karsilamaya gidecek olan arkadaslar lutfen adami geldigine pisman etmeyelim :-)

hepinize sevgiler, gorusmek uzere...

gercekten tesekkur ederiz. boyle bisey yok. tum dediklerin tuttu, herseyi bildin, yani yoneticiler bilmezken sen bildin.. yuh abi yuh.

sence chivu mantikli olmaz mi? yoksa cokmu yasli kendisi? sakatligi da atlatti. oynuyo inter'de yani. ne dersin?

birde sneijder'in transferi kac taksitle odenecek, bilgin varmiydir ustad?

chivu'nun sakatligi yoksa tam aradigimiz tipte adam. ancak inter'den ayrilir mi? pek sanmam. gecmiste becali bize onermis, kendisini reddetmistik :-)

bu arada sneijder'in bonservis bedeli yanilmiyorsam 9-10 taksitte odenecek. tabi odeme planinda bir degisiklik varsa bilemem. medyaya da dusmedi bu taksit olayi. bekleyip gorelim bakalim :-)

THY uçağıyla gelseydi keşke, takip yapardık.

chivu'nun sakatligi yoksa tam aradigimiz tipte adam. ancak inter'den ayrilir mi? pek sanmam. gecmiste becali bize onermis, kendisini reddetmistik :-)

bu arada sneijder'in bonservis bedeli yanilmiyorsam 9-10 taksitte odenecek. tabi odeme planinda bir degisiklik varsa bilemem. medyaya da dusmedi bu taksit olayi. bekleyip gorelim bakalim :-)

duyumu söylemedin reis :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt