Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu cagda ingilizce bilmeyen, daha dogrusu bilmeyip de ögrenmeyen bosuna oksijen tüketiyor, kimse kusura bakmasin, bu dediklerim buradakiler icin de gecerli. Global dünya'da ingilizce sart oglu sart.

now u told that u know how to speak freaking english ?

This was it..' 4 beautiful years in an amazing city.. Grazie Milano!! I will always love you! Thanks to all the fans.. Inter will be in my heart.. A tear of sadness and joy.. Istanbul here we come! ❤ X

Yolanthe Cabau

Dün gece Sneijder'i düşünüp uyuyamayanlar :confused: LIKE :b5::D

3. yü ben İstanbul'a adım attığı ana sakladım. sen hatalı kesim yapmışsın belediye ye şikayet edecem

Hava alanına geldiği an 1 tane de ekstradan kesicem zaten. Kesim işlemi kurallara, yönetmeliğe uygundur. Orada sıkıntı yok :b5:

Bizde adettir. Her yeni transfer için bir kaç sübyan başı kesilir. Sonra kan parmakla yeni transferin alnına sürülür. Ayık ol babında.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

:D bende 2 senedir bunu görüyorum forumda ama ilk defa sordum Allahtan büyük 21 yaşındayım :D

[video=youtube;meqQNHUYeJA]https://www.youtube.com/watch?v=meqQNHUYeJA[/video]

Wesley sneijderin karsilama muzigi adamin arabada dinledigi muzik buymus roportajdan caldim ​

735058_369082646523126_913286832_n.jpg

Transfer Nöbeti

Gunaydin renktaslarim. Halen inanamiyorum... Sneijder bizde. Hollanda'nin en iyi oyuncusu, dunyanin en iyi 10 numaralarindan biri. Turk futbol tarihinin en zor, en buyuk ve en sensasyonel transferi. Emegi gecen herkeze sonsus tesekkur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan dönem ödevi yapmadığımızdan kaldık dersten.Hay dönem ödevine.

Gunaydin renktaslarim. Halen inanamiyorum... Sneijder bizde. Hollanda'nin en iyi oyuncusu, dunyanin en iyi 10 numaralarindan biri. Turk futbol tarihinin en zor, en buyuk ve en sensasyonel transferi. Emegi gecen herkeze sonsus tesekkur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sana buyuk bir yalan yaptik hacii gelmedi .. Hersey planlanmisti .. Gelen giden yok sadece Sabrinin sozlesmesini uzattik :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt