Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler bir sorum var size sneijder transferine çok sevindim 1 yıl önce deseler hadi be bu kadarda sallanmaz derdim ama şimdi sneijder yalaşık 3-4 ay forma giymedi dün diyorki hazırım 8jk maçında forma giymek istiyorum büyük ihtimalle sneijder 8jk maçında ilk 11 de yer almayacak ama yedek olarak yerini alır diye düşünüyorum(belki yedek bile oynatmaz tribünden izler ilk maçı) şimdi böyle olursa ne olur? ya da olabilir mi?

düşüncelerinizi merak ettim

Çocuklarından büyük olanı sevmedim İnter topuyla çıkmış evden, küçük olanında sarı kırmızı top var.

Büyük çocuğunu havalimanında keselim beyler.

benim içime en çok kurt düşüren olay takımdaki futbolcular filan inşallah adama soğuk davranmazlar çünkü bizim Türk futbolcusunun yapısıdır bu :o

Fenerbahçe'den "İsteseydik alırdık, Fenerbahçe istediği oyuncuyu alır" açıklaması gelmedi mi hala? :rolleyes:

benim içime en çok kurt düşüren olay takımdaki futbolcular filan inşallah adama soğuk davranmazlar çünkü bizim Türk futbolcusunun yapısıdır bu :o

Fatih Terim izin verirmi sence ki onu yapacak karakterde futbolcu kalmadı bizde.

Sevin artık Soner :D

Sneijderın ölüsü Emre Çolak'tan yararlı olur, taktik kondisyon takmadan direk 11 oynasın :asd:.

Ben öğrenirim de çolak emo öğrenemez

Emreyi bende hiç sevmiyorum ya bence sorunu var onun kafadan yetenekli çocuk ama çok basit şeyleri yapamıyor kazma olcay bile sürekli ceza sahasına giriyor her maç 1 2 pozisyona giriyorken bu emre denen topçu hiç girmiyor ceza sahasına saçma sapan kendi etrafında dönsün ancak.

Geçecekler arkadaş o futbolcular bu işleri,kulüp onca para veriyor bu adamlara bir anlamam takım içi denge işini..Kulüp o kadar para verecek futbolcular soğuk davranacak Fatih Hocam adamı mundar eder

Güntekin Onay Canlı Aktarıyorum: Çok kaliteli bir oyuncu, sevindirici ve olumlu bir olay. Türk takımlarının prestiji için önemli. Galatasarayın yaptığı yatırımın karşılığı stadıyla, vizyonuyla alacak. 5.5m euroyu bulan bir maaş ve çok normal bir bonservis bedeli... Gerektiğinde sol ayağını devreye sokar... Oyun zekası çok yüksek... Çok deneyimli... Herkes bunları biliyor. Olumsuz boyutlarıda var; bazı problemleri olacakki gelecek oyuncular, devamlılık problemi vardı eylülden beri. Maaş problemi vardı. Sakatlık konuşuluyor. Bunlarıda gözardı edemeyiz. Ama bunlar olmasa zaten türkiyeye getiremezsiniz. Ben 2009-2010 sezonu gibi mükemmel bir sezon geçireceğine inanıyorum.

Sunucu: FT Sistem değişikliğine gider mi ?

Güntekin: Sistemlere çok takıyoruz. Sneijder gibi oyuncular her sistemde ileri uçta her yerde oynayacak oyuncular. Serbest oynatırsanız 4-4-1-1 gibi bir sistemde çok verimli olur. Hollandalı oyuncu olması çok önemli, 500 gram kilo bile almamış oynamazken. Maç eksiğini 2-3 haftada giderecektir. Takıma adapte olursa, türkiyeye alışırsa uyum sağlarsa çok verimli olur.

Güntekin'in, beşiktaş maçında oynamak istediğini söylerken boğazı düğümleniyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt