Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İzlerken anlamsız bi sırıtma oldu yüzümde :)

Aga ben hala sırıtıyorum geçmiyo sürekli bi gülme geliyo :D:D

Fatih Terim de röportajını verirken kesinlikle belli etti mutluluğunu ama Sneijder'in bi tarafı kalkmasın diye bence çok belli etmemeye çalıştı sanki İMPARATOREEEEE :asd:

Ynt: Transfer Nöbeti

Beyler :(

2DbR8xw.jpeg

Unutma unutturma...

Beyler giyeceği numara ile alakalı bir durum var mı? Kaçırmadım inşAllah o kısmı :))

SNEIJDER GELDI hala inanamiyorum :D

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Ozzy - 21.01.2013 16:38[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

galatasaray icin ne kadar basarili bir hamleyse sneijder icin bir o kadar basarisiz bir hamle oldu.. turkiye gibi binbir dolabin dondu‚ vicdanin olmadigi‚ futbolculari sakatlamak icin sahaya cikan bir ulkeye bu yasta ve boyle kariyerli bir sekilde gelip top oynamak akil kari degil.. bence cok kalmadan gidecek buradan.. hagi/alex gibi kariyerini burda tamamlamayacak

adamın dediğine bakarmısın ya binbir dolabın döndüğü yere geldi diyo ulan yavşak binbir dolabı döndüren sizsiniz[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Adam tabiki aç futbola, tam bir winner karakteri var. Seneye mutlak Dunya Şampiyonu olmak istiyor zaten, hemde kaptan olarak. O yüzden en üst düzeye gelmesi lazım formu.

Ben formalarımı genelde arkasında futbolcu ismi olmadan kullanırım. Artı bu seneki formalarımızı pek beğenmiyorum ama yine de Sneijder forması alacağım galiba.

tesekkurler baskan

barıs mustafa sarp ayhan zapata dan

selcuk melo sneıjder muslera ya donmek

bı devrımdır benım için

adam çok mutlu çok heycanlı ve maça çok ama çok aç 2de 1 sahaya baktı ve fatih hoca ve albayrak hiçte soguk değildi :)

tafi çok farklı bi karakter sanırım orada herkes seviyor ve futbolcularla tanısmasınıda gösteriri umarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt