Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biliyorum

carli konusuna gelince ben devre arası önerdim o adamı burda

iyi topçu ama 7 milyon falan vermem bn şahsen

alınabilecek çok iyi solbekler var hem kaliteli hemde fahiş fiyatı olmayan

adam ı bı kac yıl içinde buyuk kluplerde gorecksın bu formunu surdursun

muslera ne yapıyor bu yıl bana bırı soylesın

kafası burda degıla adamın net

hıc mac kazandırmadı bu yıl bıze
ya bi git allah askina,sanki bu yil takimdaki herkes muhtesem oynuyoda muslereya kabahat buluyosun,secluk melo elmander emre ve bir cogu bu yil ne oynuyoki musleraya kabahat bulayim sen onu soyle

Ben Onur'un Muslera'dan kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum ...

İkisininde birbirine göre bazı kötü ve iyi olduğu taraflar var ...

Mesela Onur'un birebirleri kesinlikle Muslera'dan çok daha iyi ama Onur da yan toplarda Muslera gibi değil vs...

Sonuçta yabancı kontenjanı sorunu olan bir ülkede yaşıyosak aynı kalibredeki bir Türk'ü neden almayalım ? Onur'u alırsak eğer kesinlikle mükemmel stratejik ve başarılı bir hamle yapmış oluruz ...

Ben onuru almayalım demedimki.Almamız gereken adamların başında geliyo zaten onur.Her açıdan mantıklı hamle.

Al onuru,muslera da bi sezon daha oynasın iyice piyasasını yapsın,o aradada onur 3-5 maç oynasın bi görelim adamı da dimi

Kaleci konusunda aykut,ufuk,orkun,zapata,leo franco lu zamanlar aklıma geldikçe hala şükrediyorum muslera bizde diye.Kaleci bi takım için çok önemli.Niye zorda olmamamıza rağmen risk alalım dimi

Bende zaten Serdar dışındaki tüm Türk stoperlere karşıyım ama Serdar Taşçı farklı ...

Semih / Serdar ikilisi efsane ikili olurlar gibime geliyo ve hiçde başımız ağrımaz ...

Umarim stopere, Aziz-Aykut-Eren Güngör falan gelmez ilk 11 oyuncusu olarak.

Serdar Taşçı zaten Stuttgart gibi vasat bir takimda oynuyor, Mutlaka en gec yaz sezonu transfer edilmelidir.

Stoper rotasyonumuz: Serdar-Semih / Dany - Transfer yerli seklinde olur, Gökhan Zan gönderilir, Bursa ve Kayseri manyak fiyat ceker bence, Genclerbirligi Soneri falan da uygun rakama gönderdi bu yüzden olabilir (Aykut) Yaz sezonu mutlaka 1 as ve 1 yedek stoper gelmeli.

belliki bizimkiler yerli stoper istiyo.serdar azizle ilgilenmişler çünkü.şeref aydın da üst düzey dediğine göre...ya serdar taşçı ya ömer toprak.ama ben serdar taşçı alınsın istiyorum.

şeref stoperle ilgili ne dedi ki sergen bir zahmet söylesene kardeşim :ayatollah:

,,We didnt start well in the second half of the season, cause we lost the match. You see, I say WE, because now I am a player of Galaltasaray...But we will keep on..to reach good results... and i want to play in the derby."

Reis :ayatollah:

+1905 Bildigimiz tanidigimiz Fatih Hoca bjk macinda oynatir Wes'i.

muslera ne yapıyor bu yıl bana bırı soylesın

kafası burda degıla adamın net

hıc mac kazandırmadı bu yıl bıze

muslera iyi olacaktır.ama bizim ortasaha ve defans sorunluydu bi kere.semih ve dany daha yeni yeni uyum sağlamaya çalışıyo.melo anca geliyo kendine.bi de takım çok ciddiyetsiz sezon başından beri.eskişehir maçında yenilen golde bahriz belli bu.kasımpaşa maçında da tatilde gibiydiler hala.ibricic ve vidueze gelin dakın dediler resmen.önlerinde durmadılar.

o değilde şamp. liginde çeyrek finalde yaparsak yazın kamp için uzakdoğuya gideriz bol bol para alırız.Baya reklam yaptık çünkü.Çağırırlar japonyadan singapurdan falan.gelsin paralar :asd::asd:

Onur falan gelmesin şu takıma muslera iyi

muslerayı satıp onuru almak gayet mantıklı ki

bunları mecbur yapacagız bı yerden

çünkü tüpçü 5 düsürecek

ıyı adam varsa türk statüsünde kapacaksın hemen

5 yabancılı sisteme dönüleceğini hiç zannetmiyorum

öyle olsa bile arda,frei,inler,onur,alper hamlelerini yaparak rahatlayabiliriz o mevzuda

424006_10151437448012160_1611613949_n.jpg

Ben onuru almayalım demedimki.Almamız gereken adamların başında geliyo zaten onur.Her açıdan mantıklı hamle.

Al onuru,muslera da bi sezon daha oynasın iyice piyasasını yapsın,o aradada onur 3-5 maç oynasın bi görelim adamı da dimi

Kaleci konusunda aykut,ufuk,orkun,zapata,leo franco lu zamanlar aklıma geldikçe hala şükrediyorum muslera bizde diye.Kaleci bi takım için çok önemli.Niye zorda olmamamıza rağmen risk alalım dimi

O eski rezaletlerden sonra haklısın tabi Muslera başımızın tacı ayrı konu ama ben Onur'un riskli beğenmeyeceğimiz bir transfer olcağını kesinlikle düşünmüyorum o yüzden rahatım :)

onur gelirse muslera gitsin ama onur gelmeyecekse kalsın. yabancı kontenjanını ilerde kullanmak laım abi.

baris valla ben onur monur dinlemem,muslera gibi kaleci bulmusuz otursun oturdugu yerde,oyle bir maci kurtarirki tüm sezonu kurtarmis olur muslera boyle bi kaleci,onurla kiyas kabul etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt