Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

milandan boatengi de mi alaydık ne yapaydık

Seneye 5 yabancı değil mi ligde ?

değil kardeşim ne 5 yabancısı.2-3 sene sonra olursa olur oda ama ben ihtimal bile vermiyorum olacağına.Yabancı sınırlaması bizi bağlamaz iyi yerli oyuncularımız var Allaha şükür.Bide Onur,frei,alper falan gibi iyi oyuncular aldıkmı bide bi kaç çöp yabancının yerine 2-3 iyi yabancı takviyeyle mükemmel olur :ayatollah:

köpeğin günlük masrafı 500 euroymus ulan bütüngün burger kingde yesem içsem geceyide rus bir hatunla geçirsem 500 euro tutmaz ayda 13 bin euro eder maç basılarını köpeğemı yedırıyo sneijder :D

iyı forumlar arkadaslar en kötü gününüz böyle olsun

Serdar Taşçıda gelirse tadndan yenmez

Transfermarkt Sneijderin fiyatını 28 milyondan 19 milyona düşürmüş. Oyunlarda da hemen düşürürler özelliklerini :D

Şu Ömer Toprak'ın numarası nedir ben Dany'den bir fazlası olduğunu düşünmüyorum hatta eksiği var.

Hava toplarında çok etkili.. Hızlı , Fiziği var ama işte tam bir lider değil...

Paraya kıyıp oraya bir Kolo Toure gibi biri gerek.. veya Serdar Taşçı..

Bu daha taraftarı görmedi havaalanındakiler faso fiso :D

Bizim seneye mutlaka büyük temizlik yapmamiz lazim özellikle yabancilarda.

Ujfalusi-Baros-Elmander-Melo bence kesin olarak gitmeli. Riera ve Amrabat'a teklif gelirse fazla üzerinde durmamak lazim, göndermeliler.

Muslera

Eboue

Sneijder

takimin bel kemigi olacak adamlar iste bunlar. Üst düzey oyuncular bunlar. Dany ise yillik ücreti fazla yüksek degil ve bizim ligde bir türlü alternatif olarak idare eder.

bu yüzden ilk 11'e rahat 3 yabanci alabiliriz, bunlarda sol bek ve 1x kanat, 1x forvet olabilir. forvetlerimiz topla becerikli olsa neyse de Umut-Burak-Yabanci klas adam böyle süper olur.

ya sneijderi alınca insan bütün futbolculara göz koyuyo...ama serdar taşçı,iyi bi solbek ve iyi bi kanat çok iyi olur.

chivu ile sneijder iyi arkadaşmış

alsak ne iyi olur la chivuyu

Stoper ve sol bek transferi ne oldu? Yönetim istifa!

değil kardeşim ne 5 yabancısı.2-3 sene sonra olursa olur oda ama ben ihtimal bile vermiyorum olacağına.Yabancı sınırlaması bizi bağlamaz iyi yerli oyuncularımız var Allaha şükür.Bide Onur,frei,alper falan gibi iyi oyuncular aldıkmı bide bi kaç çöp yabancının yerine 2-3 iyi yabancı takviyeyle mükemmel olur :ayatollah:

Katılıyorum . Düşüremezler yabancı sayısını. Başta fener karşı . Kulüpler birliğide karşı yönde açıklama yapmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt