Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Montpellier başkanı Belhanda Fener'e gitmeyecek, imkansız bu demiş. Lequipe'e açıklama yapmış :D

Ynt: Transfer Nöbeti

24 saattir transfer yok.yonetim istifa

dun bi ara erman bize fernando torresi falan onermisler diye biseyler zirvaliyodu

istifa.JPG

Transfer Nöbeti

Kanal A daki spor programı telegole laf çakıyor. Çok iyi konuşuyorlar.

Bir Yorumcu: dün bazı programlarda Sneijder konuşulacağına bazı insanlar kafasına maske takıyor, şaklabanlıklar yapılıyordu.

Montpellier başkanı Belhanda Fener'e gitmeyecek, imkansız bu demiş. Lequipe'e açıklama yapmış :D

insan bu transfer döneminde tuhaf oluyo be eren.sevmiyorum artık transfer nöbeti işlerini. inşallah takım bundan sonra çok iyi neticeler alır ve sene sonu da bikaç nokta atışı yapıldı mı.. elalemin transferlerine yorum dahi yapmayız.

Niccoli bu sefer paranın nereye s...., hem şahıs adı hemde tam adresini söylemiş herhalde:)

Bende suphelenmiyo degilim simdi dusununce.. Bide Schalke macina bilet soruyordum adama

bizim topçuları bir kere överken görmedim aklımda kalan mesajları sadece transfer nöbetinde olan mesajları.

bu yaz transfer dönemi bitince bi kaç ay foruma uğramadı.devre arasına yakın geldi yine.burdaki kuş ithamlarınada bişey demedi.+amrabat konusunda milleti provoke etmek için elinden geleni yaptı.Ben onun yüzünden son 1-2 ayda 20-25 gün ceza aldım+3-4 kerede nöbet konusundan atıldım.

Biz bazı şeyleri anlatmaya çalıştık mod arkadaşlara ama onlar dinlemedi.şimdi vermişler cezayı anca.neyse adam almış cezasını boşver

Ovv kötüymüş gene iyi geliştirmiş o vücudu.

evet ailesi falan ölecek diye beklemiş hep ama iyileşmiş. sahada soğukkanlı ve kararlı olmasını da bu geçirdiklerine bağlıyormuş bir röportajında okumuştum. adam reis kısacası :D

Beeyler acıl fm 2013 ilk sezon sneijder profili paylasirmisin değeri ne kadarmis ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt