Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

uydurma haber, adamlar türk kaynaklarına göre diyor..bu herifi febe almak istiyordu bildiğim kadarı ile..

Amkspor ‏@Amkspor

27 yaşındaki Chedjou için Bülent Tulun, Fransa'da görüşmeleri sürdürüyor. Kamerunlu oyuncu, Fransa'nın en iyi stoperi olarak gösteriliyor.

Amkspor ‏@Amkspor

Son Dakika...G.Saray aradığı stoperi Fransa'da buldu. Sarı-kırmızılı kulüp Lille'in Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou için devrede

Chedjou geliyor herhalde

Valla iyi diyorsunda Riera nın sol açıkta verimli olabileceğini düşünmüyorum. Sol bek oynayınca farkını belli etti. Aynı performansı açıkta vermez. Geçen sene sık sık gördük.

geçen sene ayakta duracak hali yoktu abi. adamın asıl mevisi sol açık. bence sol bekte oynadıgından daha rahat oynar. hemde önde top tutarız. iyi orta keser iyi paslar kullanır herşeye faydası olur takıma. seneye gitsin başka:D

Florya ya gidip sneijder diye bağıran taraftar GERİ ZEKALIDR !

Kıskançlık işte böyle bir şey olmalı.

Sneijder'in bir haftalık parasını bu dallamalar ömür boyu kazanamayacaklarını bildiklerinden nasıl da çatlıyorlar.

Hocam o adamların bile yorumculuk yapıp para kazandığı bi ülkede Sneijder'e senelik 4 milyon bedava sayılır...

Amkspor ‏@Amkspor

Son Dakika...G.Saray aradığı stoperi Fransa'da buldu. Sarı-kırmızılı kulüp Lille'in Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou için devrede

Benim izlediğim kadarıyla Dany tipinde bi oyuncu. Ujfalusi etkisi yaratabilecek bi oyuncuya ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Geriden oyun kurma, liderlik anlamında.

Fransa ligini bilmiyorum Chedjou transfermarkt'ta 12 milyon € yazıyor boş adam olduğunu zannetmiyorum ama Dany Nounke'u'nun vatandaşı sanırım Milli takımda ikisi oynuyordur stoper mevkinde

Ali Dürüst : "Henüz imzalar atılmadı" :SS:

Şaka şaka :asd:

Fransa ligini bilmiyorum Chedjou transfermarkt'ta 12 milyon € yazıyor boş adam olduğunu zannetmiyorum ama Dany Nounke'u'nun vatandaşı sanırım Milli takımda ikisi oynuyordur stoper mevkinde

Nkolou ve Mbia da var Kamerun'da harbiden stoperleri baya sağlam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt