GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 41

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,1K
Sayfa
41/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugune kadar forumdaki hicbir mesajimda kimseye ne bir saygisizlik ne de terbiyesizlik yaptim. Yaptigimi iddia edenler varsa buyursunlar mesajlari gostersinler.

Mesajlarimda kimseyi kirmamaya, incitmemeye ozen gosterdim. Yeri geldi sahsima yonelik elestirileri de okudum(ki elestiri her zaman olacaktir), hakaretleri de.

Ancak su da unutulmamali ki ben de bir insanim ve bir yerden sonra sabrim tasiyor. insanlari zor durumda birakmak istemiyorum, fakat beni israrla bunu yapmam icin zorluyorlar. az once refik akin denen arkadasin yazdiklarini once forum yonetimine, yarin da adli makamlara iletecegim. Kaldi ki beni taniyanlar bilirler, oldukca sakin ve sabirliyimdir. insanlarin soylemleri beni yaralasa bile, bu bilincli bir sekilde giderek cogalmadigi surece sorun etmem. ancak bugunku mesele oyle olmadi. gecmiste birkac defa daha adli makamlara basvurmus, hakli bulunmustum. ben de bu durumdan pek memnun degilim. fakat onlemlerimi de almak zorundayim. beni anlayacaginizi var sayiyorum.

mesajlarimda nasil ki kimseye saygisizlik, hadsizlik, terbiyesizlik yapmiyorsam kimse de bana veya x bir kisiye yapmamali. sahsen buraya hos vakit gecirmeye, insanlarla iyi diyaloglar kurup adam gibi muhabbet etmeye, bir seyleri paylasip yine paylasilan seylerden kendime gore bir seyler alip mutlu olmaya calisiyorum.

ayrica; refik akin denen arkadas olmayan bir seyi iddia etmis. ben burada ya da bir baska yerde "oyuncu bugun aciklanacak" seklinde bir ibare kullanmadim. bir sure sonra aciklanir yazmistim.

saglicakla, hoscakalin.

Ben size karşı hakaret etmedim. Hatta bu forumda tartıştığım, kavga ettiğim insan sayısı çok azdır. Sizinle de amacım kavga etmek falan değil. Ama bu kadar fake duyumcuların olduğu yerde artık patlama düzeyine geldiğimizi normal karşılaman gerek diye düşünüyorum.

15 gündür duyumcular yüzünden uyumadık, ders çalışmadık, işleri ihmal ettik vs vs. Sinirler kopma seviyesinde çoğu insanda. Ben sizi tanımıyorum, kafadan mı atıyorsunuz yoksa çok fazla tanıdığınız var mı bilmiyorum. Ama madem bu kadar iddialısınız, en azından duyumların kaynağının ismini vermeden bile bize ufak ir ip ucu verseniz burda insanları daha çok mutlu ederseniz. Sinir sistemi falan kalmadı Snejder'in transferi sürecinde.

Abdullah abi'ye söz verdim sizinle alakalı kimseyle yazışmayacağıma dair. Sadece size yazıyorum ve şahsınızla ilgili de benim bir sıkıntım yok. Kaynaksız duyumlar bıktırdı sadece, olay bundan ibaret.

Transfer Nöbeti

Ya bırakın ne belhandasi ne İnter'i

Akli sıra gündem yaratmaya çalışıyor kuş beyinli ümit

Sent from my iPad using Tapatalk

İşim var gidecem gidemiyorum, ya ne var sanki burdayken açıklansa ! Şimdi giderim öyle açıklanır eminim ki

Afiyet olsun, fenerliler kardesler :asd:

orange-cheescake.jpg

Kamil seninle birgün yüzyüze görüşürsek bu Sinan ve Aykutla ilgili neler anlatacağım şaşarsın , kaynak çok sağlam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt