Bugune kadar forumdaki hicbir mesajimda kimseye ne bir saygisizlik ne de terbiyesizlik yaptim. Yaptigimi iddia edenler varsa buyursunlar mesajlari gostersinler.
Mesajlarimda kimseyi kirmamaya, incitmemeye ozen gosterdim. Yeri geldi sahsima yonelik elestirileri de okudum(ki elestiri her zaman olacaktir), hakaretleri de.
Ancak su da unutulmamali ki ben de bir insanim ve bir yerden sonra sabrim tasiyor. insanlari zor durumda birakmak istemiyorum, fakat beni israrla bunu yapmam icin zorluyorlar. az once refik akin denen arkadasin yazdiklarini once forum yonetimine, yarin da adli makamlara iletecegim. Kaldi ki beni taniyanlar bilirler, oldukca sakin ve sabirliyimdir. insanlarin soylemleri beni yaralasa bile, bu bilincli bir sekilde giderek cogalmadigi surece sorun etmem. ancak bugunku mesele oyle olmadi. gecmiste birkac defa daha adli makamlara basvurmus, hakli bulunmustum. ben de bu durumdan pek memnun degilim. fakat onlemlerimi de almak zorundayim. beni anlayacaginizi var sayiyorum.
mesajlarimda nasil ki kimseye saygisizlik, hadsizlik, terbiyesizlik yapmiyorsam kimse de bana veya x bir kisiye yapmamali. sahsen buraya hos vakit gecirmeye, insanlarla iyi diyaloglar kurup adam gibi muhabbet etmeye, bir seyleri paylasip yine paylasilan seylerden kendime gore bir seyler alip mutlu olmaya calisiyorum.
ayrica; refik akin denen arkadas olmayan bir seyi iddia etmis. ben burada ya da bir baska yerde "oyuncu bugun aciklanacak" seklinde bir ibare kullanmadim. bir sure sonra aciklanir yazmistim.
saglicakla, hoscakalin.