Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya arkadaş bu spor programı yorumcuları hangi dünyada yaşıyor ya :D Sergen Cris in gittiğinden bile haberdar değil daha.

Beyler sizden ricam saçma sapan programları izleyip sinir katsayınızı yükseltmeyin.

Cris'i göndermeyi düşünüyomuş Fatih Terim öyle diyo Sergen :D

Top bizde son dakika: Galatasaray'ın yeni bombası Chedjou

Sergen'in yorumu Terim o zaman Cris'i gözden çıkarmış:D:D

Sergen Yalçın: Cris'in gittiğinden haberim yok dedi ya la

ohaaa yorumculara bak basındaki

kardeş şimdi telegole bi adam bağlandı menejermiş yok efendim ali güven in bu işla alakası yokmuş yok bu işi bulen tulun ayarlamış transferi bulent tulun yapmış en sonda da dediki beni bulent tulun bağlanmamı istedi dedi ayıp yaaaaa

ulan bu bülent tulun varya:mad:

Sergen yalçın şimdi dedi ki ben Crisi gözden geçirdiğini zannediyorum Fatih hocanın diye. Sunucu uyardı Cris gitti diye. Sergende gitti mi ben bilmiyorum bilmiyodum dedi. Sonra o sunucu da Palmeirasa gitti dedi. Bu adamlar futbol konuşuyor daha hiç bi şeyden haberleri yok.

Aslında 2 transfer yaptık; biri Sneijder diğeri Cris'in gönderilmesi.

Ben Cris'i de gözden çıkardığını düşünüyorum Fatih Terim'in

Muhabir: Cris gitti :D

lan karısını emanet etmiş diyor aynı otelde kaldılar diye

bahsettigimiz takim real veya barca gibi uc noktalardaki takimlardan biri degil iyi oku cevap yazmadan once.kompleksli olmayin bukadar,yurtdisinda yasiyoruz italyan,ispanyol bi cok arkadasimiz var GALATASARAY denildiginde verdikleri tepkileri bilmedigin icin bos konusuyosun

5 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu,3 Uefa Kupası,1 Süper Kupa,18 Premier Lig Şampiyonluğu,7 Fa Cup,8 Lig Kupası,14 Community Shield,1 İngiltere Süper Kupası

Yeter mi kimin boş konuştuğu apaçık belli o yüzden tartışmayı uzatmanın da bi anlamı yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt