Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Subsequent registration

18.18 For all matches from the start of the round of 16, a club may register a

maximum of three new eligible players for the remaining matches in the

current competition. Such registration must be completed by 1 February 2013

(24.00 CET) at the latest. This deadline cannot be extended.

18.19 One player from the above quota of three who has been fielded in a UEFA

club competition group stage match for another club in the current season

may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:

a) in the same competition for another club; or

b) for another club that is currently in the same competition.

18.20 One or more players from the above quota of three who have been fielded

only in the first, second or third qualifying round or play-offs of the UEFA

Champions League or UEFA Europa League for another club are entitled to

be registered.

18.21 If the registration of such new players causes the number of players on List A

to exceed 25, the club must remove the necessary number of currently

registered players to reduce the squad to 25 players again. The quota of the

“locally trained players” must be respected when registering new players.

Newly registered players must wear set numbers which

[B]assigned.

Buyur kardeş oku istersen. Sneijder şampiyonlar liginde zaten oynamadaı onunla alakası yok.
[/B]

Sneijder Avrupa Liginde Vaslui maçında (grup maçı) forma giymiş. Bu yuzden o bir kişilik kontenjanı dolduruyor. Zarate, Serdar Taşçı, Ömer Toprak, Kaka, Diego, Sneijder arasında sadece Diego Avrupa'da hiç oynamadı.

Beyler bu saatten sonra CL'de oynamayacak futbolcuyu neden alalım ki? Ligi bi şekilde Semih, Dany, Gökhan götürür. Önemli olan CL

Kamil, Liverpool Galatasaraydan 10 gömlek üstündür diyeyimde konuyu kapatın boşver, burada duygusal yaklaşıyoruz.Taraftar olarak bakıyoruz tartışmaya gerek yok

yok güzel abim tartışmıyorum :ayatollah: amaç liverpool galatasaray değil boşver sen

Belhanda'yı daha önce bildirmemişler miydi ya?

Asıl sana he he,Neyin peşindesin ?

Liverpool'un bizden büyük olduğunu kanıtlayınca ne geciyor eline ?

Bişeyin peşinde deilim.Arkadaş Liverpool Galatasaray dan büyük takım dedi bende gerçekleri anlattım olay bundan ibaret..Neyse transfer nöbetinde konuyu daha fazla uzatıp diğer renktaşları rahatsız etmeyelim..

özgür kardesim ben liverpoola koy takimi muamelesi yapmadimki zaten,ama liverpool ve GALATASARAY kiyaslanirken lak lak lak gülünüp alay edilecek bir durummu varki dedim ona itiraz ettim,biz adi sani duyulmamis isvec liginden dandik bi takimmiyizki alayci ifadelere uyuz oldum

kesinlikle o konuda haklısın zaten ben sadece senden değil bikaç arkadaştan daha Liverpool'un fazla küçümsendiğini gördüm ona karşılık söyledim adamların büyüklükleri geçmişleri pek tartışılcak gibi değil arkalarında bu kadar büyük bir tafatar toplulukları da var bu tarz takımların sırtı kolay kolay yere gelmez toparlanırlar diye düşünüyorum ... Galatasaray'ın küçümsenmesi konusunda haklısın ama tekrardan belirtiyim benimde sinirim bozuluyo o tarz yorumlara :yenieek:

Bence bin Galatasaraylı on bin liverpoolluyu yok eder

Şu stoperi alırsak Cl'de oynayamıcakmış öyle yazıyo Ntvspor'da.Almayız bence o zaman.

Adam Danzel Washington'un kankası :D

Awzv82zCQAAep3Z.jpg:large

Bırakın şunla bunla kıyaslamayı takımımızı ya, doğruları söyleyenlerlede tartışmaya giriyorsunuz bir de kuş diye etiketleyin tam olsun abi Liverpool ben takımım diyen kaç takımdan daha takımdır adamlar 3-5 yıl düştü diye kurda kuşa maskara oldular işe bak ya.

Sneijder Avrupa Liginde Vaslui maçında (grup maçı) forma giymiş. Bu yuzden o bir kişilik kontenjanı dolduruyor. Zarate, Serdar Taşçı, Ömer Toprak, Kaka, Diego, Sneijder arasında sadece Diego Avrupa'da hiç oynamadı.

Kardeşim biz UEFA şampiyonlar ligindeyiz Avrupa liginde oynamış olması bizi BAĞLAMAZ!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt