Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler bu güzel, neşeli günde bir-birinizi kırmaya ne gerek var? :(

Yapmayın, etmeyin.. Zaten fb'li yada bjk'lı olup, kendini Galatasaraylı gibi gösterenler şerefsizdir! O yüzden bir-birinize yok sen kuşsun, sen şusun busun demeyi bırakın lütfen :yenieek:

Abi Allah askına ya,lütfen izlemeyin su adamları ya,lütfen....

Sinan Engin denen karpuz kafa nasil boyle yorum yapiyorsa..

kapattim televizyonu resmen :mad:

Sinan Engin: "Sneijder 22-23 yaşında olsa Aziz Yıldırım alırdı, 28 yaşında olduğu için o maliyete girmek istemedi. Alamadı değil, almadı."

:lol:

Bunu dedi mi gerçekten renktaş ?

Sİnan Engin'i izleyip sinirlerinizi bozmayın. Adam resmen Aziz Yıldırım'ı savunmak için çıkmış. Geçen Ünal Aysal'a yiyorsa al Terim'i görevden diyen bir ahlaksız eğitimsiz cahil odun beyinsiz gerizekalı mal birinden ne beklenir ki. Neyse sakinim. Sonuç olarak sinirlenmeyin izlemeyin.

j6jjt.jpg

Alıntıdır.

Aldıttırma ne La? :D

Rıdvan ölmedi mi beyler

slm ıı geceler bır ısım duydum chedjeu bır kac kelıme yazmak ısterım

mukemmel bır secım bence fransanın en ıyı 3 stoperınden bırı cok saglam ve dengelı banko gobegı toparlar kesınlıkle cok dogru bır tercıh olur hava toplarında etkılı bır ısım...

ınsallah olur valla ısmını duyunca cok sevındım ..

ayrıca clden elenen takımlardan bır oyuncu alınabılıyor orda sıkıntı olmaz

Kardeş, ben şu an Lütfi Arıboğan kafa toplarında iyi kötü diye tartışmam, neden? Çünkü adam futbolcu değil.

Kur düz mantığı, Burak'ı da tartışmam, çünkü futbolcu değil.

340.jpg

Burak'tan başka bizi şampiyonlar liginde taşıyan bi oyuncu oldu mu? yok artık futbolcu değil ne demek hocam. Burak futbolcu değilse TSL'nin hepsini sil at.

Abi Allah askına ya,lütfen izlemeyin su adamları ya,lütfen....

Ben, Ziya Şengül denen şerefsiz programda 6saray yazdıktan sonra TV8-i sildim zaten.

Arada Beyaz Tv'yi izlerim komedi niyetine :eek: Ahmet Çakar, ROK falan bazen çok komik oluyor...

Yok ya böyle dememiştir, şaka yapıyorsun dimi? :)

ROK alamadı di mi dedi, Sinan Engin de alamadı değil almadı diye cevap verip devamını sıraladı. Ünal Aysal'ın gizli bağlantıları varmış onlar aracılığıyla sponsor vs bulup getirmiş :D

Muslera :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt