Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bilmiyorum ama ilk gunden bu kadar abarti ne gerek var.. Cidden hic hosuma gitmiyor bu durum.. Ondan sonra katar kulubumuyuz vs.. İnanin bana Fatih hoca bu isten oda rahatsiz.. Lutfi kendi reklamini yapiyor o kadar..

Birlikte yemek yemişler -ki bu gayet normal- ayrıca bugün Lütfi'nin eşinin doğum günüymüş ona da pasta kesmişler,bu daha bir normal.

Telegolün ekranında yazan ankete bakın Sneijder Galatasarayda başarılı olur mu? Biz Messiyi alalım bu eşşekler aynı yazıyı yazmazsa ben eşşeğim

hahahahahaha

kanalturk alt yazi: ozan ipek ve sezer ozturk bjk'a dogru.

bilgin gokberk: birde ozan ipek varmis

spiker: yok o mersinle anlasti

bilgin: ee altyazi'da yaziyo?

spiker: he evet bjk hala ilgileniyo

l

hahahaa

Ben Sneijder'e güveniyorum.

Oynayacak, bu itlerin hepsi utanacak.

Sonra gene eleştirirler Gs ye niye CL aldiramadi diye

Sneijder karakterli bi adam gördügüm kadariyla, parasını alip yatmaz diye düşünüyorum.

Ntvspor o Fransa'da ki elemanın ŞL de oynayabileceğini söyledi.Kural bu sene değişmiş.

Futbolcunun toplam maliyetinin yaklaşık 10 milyon euro civarinda olduğu konuşuluyor. Ancak Fransa'nın en iyi savunmacılarından biri olarak gösterilen Chedjou, Lille ile Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği için transferinin gerçeklesmesi halinde Galatasaray ile Devler Ligi'nde sahaya çıkamayacak.

NTV Spor'u canlı izlemek için tıklayın.

??

Eyvallah, ozaman tum takimi cikarsaydi.. Benim gucume gidiyor, futbolcu ne dusunuyordur allah bilir.. Allah sonumuzu hayreylesin.. Umarim Sneijder 4 elle sarilir, takimimizi kabullenir.. Bazi seyler beni urkutmuyor degil..

Niye ki Besiktas maci hazirliklarindalar..Sneijder yeni transfer oldu ve henuz imza atmadi ;)

Ya arkadaşlar şu ezikleri ciddiye almayalım artık.

Bizim başkanı dünyanın en büyük kulüpleri yemeğe çağırıyor onların başkanı kaç sene hapis yatacağının haberini bekliyor. Boşverin kendi hallerinde takılsın şikeciler.

Futbolcunun toplam maliyetinin yaklaşık 10 milyon euro civarinda olduğu konuşuluyor. Ancak Fransa'nın en iyi savunmacılarından biri olarak gösterilen Chedjou, Lille ile Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği için transferinin gerçeklesmesi halinde Galatasaray ile Devler Ligi'nde sahaya çıkamayacak.

NTV Spor'u canlı izlemek için tıklayın.

??

Daha şimdi dinledim.Orada yazanı bilmiyorum.Yıldız tv den bakabilirsiniz.

Aslında şu sow bizde olacaktı var ya en az 30 gol atardı bizim sistemde. Feneri tek başına sırtlıyor adam.

BBKtQufCEAAYx-3.jpg:large

Lütfi Arıboğan nasil bir karizmaya sahib boyle :ayatollah: baskan olacak adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt